Šta je novo?

Msi 9600GT oc

Darko1

Slavan
Učlanjen(a)
25.01.2006
Poena
320
poz svima evo rezultata i ove vga (mozda pomogne oko izbora vga druge rez nisam ni gledao ali opet nekom ce mozda biti od pomoci) nisam radio 3D 06 mrzi me da instaliram i cekam bez problema sam igrao

Call of Duty4 - Modern Warfare - Vremenski - jedna misija

i Crysis 10ak min

GPU-z

http://www.techpowerup.com/gpuz/53pyx/

pozzz....:wave:

brate pogledaj moju masinu :D Imas po benchu testova i rezova ove oje kolko oces, nece bas na 800 i kusur mhz ali ide dosta

ako mu ram ide na 1400 shto nebi bedni 9600 isao na 1ghz :D
brate u sav rispekt jel bi moga do bacis CPUz prozor sa tim latencijama i mhz :wave:

gx-x - stvarno nisam video listao sam 5-6 strana uzanad i nisam video Msi moja greska izvinjavam se sto nisam listao dalje

M Lock

poz...

Poslednja izmena:
brate neznam kako si je digo gpu na 830 ja nisam nikako mogao da precem 800 mhz a imam istu kartu samo drugi proizvodjac jos je kod mene exo editor sa mnogo dobrim hladjenjem

Ahahah, he is back :d

cek bre jel na njega ili na mene mislis
nesto mi se javlja da je jedom bila potera za tim oko 1400 za 24/7
sta li je nikola radio kada nije moga ni 740 da izvuce za slikanje :D mozda im je falilo napona ipak su dobili samo 3.2V :-devil-:

gx-x - stvarno nisam video listao sam 5-6 strana uzanad i nisam video Msi moja greska izvinjavam se sto nisam listao dalje

M Lock

poz...

Ma nema sta da se izvinjavas, samo kazem da karta nije nista novo. Koji model imas ? Dual slot ili reference ?

PS. Ako ti gpu zapravo RADI na onih 830 onda je EXTRA primerak ! Moj nije hteo preko 765, sto isto nije lose, imao sam (za test) i gainwarda koji nije hteo preko 715...

Poslednja izmena:
@PABLO:

da, visdish, totalno sam zaboravio...
:d:d:d

Daj okaci sreen od 3DMark06 da vidimo rezultat ako nije problem

ljudi shta vam je chudno ja sam mog hyper x-a poterao na 1900 2 2 2 2 5 i to pri 1.8v ;) hteo sam prvo DDR3 da kupim pa reko shta ce mi kada ovaj kingston ide kao blesav :p:p

evo kako je stanje kod mene point of view 9600 gt exo edition (to je to nemoze vise)

4844Noname.jpg

e ovako nam daj sreen

Poslednja izmena:
pa ono kupis svi marko bi trebalo da budu negde oko 100e :D:D:D :d
Skini s neta mislim da imas na Guru3d da skines a za qljuc poshalji mi PM

Predpostavljam da se na neki nacim i GPUz moze fake-ovati, stavim jezgro na 1GHz, u 2D modu sam na desktop-u i nece se crash-ovati i to lepo posaljem i eto je validacija gde stoji jezgro na 1GHz bez obzira sto to nije stabilno ni za 2sec bilo cega ..

Pa zato lepo pitam za 3Dmark i onda lepo sve to stavim na desktop zajedno i screenshot i to je to... Ako cemo da lazemo ovde gde bi trebali da pomazemo jedni druge e pa onda....

A naravno da moze isto tako kao sto si rekao, mada 90% 9600gt-ova izbacuje "driver failure" na preko 850mhz (core) bilo na 2D il' full 3D...

kapiram sta hoces da kazes al je to glupo raditi jer apsolutno nista se time ne dobija... a usput se moze videti i po rezultatu na 3D marku zar ne?

Evo skora sa najnovijim nvidia drajver malo su bolji a ne toliko koliko nvidia kaze (iste postavke kao na predhodnoj slici)

6733Noname-2.jpg

Od sad samo priznajem rezultate u 3DMarku jer vidim da neki mogu probiti i barijeru od 800 MHz za to trebaju cvrsti dokazi i jos nesto retki su primerci sto prelaze 830 MHz 1 u 100000

evo upravo skidam 3dmark pa kacim uskoro, sto se tice 9600gt golden sample, skoro svi idu bez vecih problema do 850mhz, moja dva i jos tri sam imao prilike da probam... Imao sam i prilike da testiram jedan asus 9600gt "obican" koji nije mogao da predje 790mhz i nesto, ne mogu sad tacno da se setim...

@najj Ako mozes baci link od tog programa za screenshot pls...

Poslednja izmena:
Evo ti jedan programcic
Kod:
http://rapidshare.com/files/150917296/MWSnap300.exe.html

Tesko moze 9600gt da ide na 850MHz bez povecavanja voltaze jedino ako na tim primercima da je fabricki veca voltaza, cak neke 9800 gt nece da idu na 850 MHz

evo ga :)

Sve u svemu smesna razlika izmedju 777mhz i 850mhz da bi toliko rizikovao da gfx crkne, al evo da moze da radi normalno MOZE :)...

@najj hvala za link
@d0minat0r hvala za 3dmark

Poslednja izmena:
nista ;)
tebe CPU gusi pa mozda zato ne vidis razliku izmedju 777 i 850 tu mora da bude razlike ;)

pa skontao sam i ja da tu nesto ne valja... Ovako sve ukupno mi se score ne cini losim? mada me CPU stvarno ubi... ***, neko na prehodnoj slici ima isti ili veci score sa AMD 5000+ na manjem clocku... nista tu meni nije jasno mada prelazim off-topic...

evo i jedna fotka grafe da ne bude zabune :)

Poslednja izmena:
@s16 bio bi sigurno veci skor nego te koci procesor klokuj ga jos malo na 3.4GHz bice veci skor

Hladjenje na krafici je fenomenalno mnogo bolje nego kod mene zato moze da ide na 850MHz sve je to do hladjenja

nema na cemu

Poslednja izmena:
Vrh Dno