Šta je novo?

MSI 8 serija

Dzver je stigla u kancelariju :happy:

316p1xe.jpg

OC family reunion below 🙂

2wdcyds.jpg

55fsi9.jpg

Nagradno pitanje za tebe. Da li Z87-GD65 "gaming" zna da radi DTS Connect. Na sajtu ne pise "da zna", ali da li sa tudjim (Asrock) drajverima ili nekim "svojim" od jace ploce (modela) ipak zna. Ako zna onda mi 100% odgovara, ako ne zna... moracu traziti dalje. 🙁

Inace Z87-GD65 Gaming mi po svemu ostalom odgovara, a deljue ozbiljnije od Asrock ploce.

@GoranM

pozdrav,na zalost ne znaju, mi smo izabrali/MSI Creative Sound Blaster Cinema za software utility sa poslednjom generacijom Realtek audio codec kao kompletno resenje.

lepe vesti, Z87 Mpower MAX je novi nosilac world record. naime ova ploca je bila u mogucnosi da pogura Intel Core i7 4770K do neverovatnih 7012.36MHz ,)

2ppd4yt.jpg

Nek mi prodaju CPU koji moze da ide na 5GHz i kupicu plocu.
Stvarno sjajna plojka ali sta da bodemo na nju?

🙂 hehe 🙂

jeste vrh je plojka, jedina bolja od nje je XPOWER...pa probaj sa Ci7 na obe 😛

Svetski rekord??? AMD drzi rekord 8.79 ghz sa ROG plojkom.

Poslednja izmena:
dullenzigno je napisao(la):
aime ova ploca je bila u mogucnosi da pogura Intel Core i7 4770K do neverovatnih 7012.36MHz ,)

Vuk40 je napisao(la):
Svetski rekord??? AMD drzi rekord 8.79 ghz sa ROG plojkom.
Ako ROG Crosshair V Formula-Z moze da potera Intel 4770K, obecavam kupicu dve :d

"Z87 Mpower MAX je novi nosilac world record"
Zulja vas ovih 8.79? 😉
Intel kup je jedno,a svetsko prvenstvo nesto sasvim drugo. :d

Poslednja izmena:
citam po forumu kako je gomila korisnika zadovoljna sa MSI GAMING VGA pa bih hteo da istaknem posebne pogodnosti koje se dobijaju prilikom kombinacije MSI GAMING maticne ploce i graficke karte.

u pitanju je VGA BOOST funkcija a detaljnije mozete procitati na ovom linku

106y5o4.jpg

nego, kada su vec kako gejmerski modeli, i imaju taj audio boost, zar nije trebalo da stave jos jedan audio izlaz (da li stereo, ili posebno levi i desni kanal) za slusalice
ovako slusalice idu bi isle na front panel i onda se gubi to pojacalo, ili ne?

nego, kada su vec kako gejmerski modeli, i imaju taj audio boost, zar nije trebalo da stave jos jedan audio izlaz (da li stereo, ili posebno levi i desni kanal) za slusalice
ovako slusalice idu bi isle na front panel i onda se gubi to pojacalo, ili ne?

pazi sve ima svoju cenu...siguran sam da bi tako neki predlozi dobro dosli ali ova ploca se osim po kvalitetu takmici i sa cenom protiv konkurencije ( naravno ne zelim da pominjem imena ili nesto sl. o konkurentima sve najbolje 🙂 )

ono sto mogu da otkrijem je da pored Z87-GD65 GAMING (koja je award winning ploca) ova Z87-G45 GAMING je najprodavaniji EU model...

prosle nedelje smo lanisrali i Z87-G43 GAMING kao i B85-G43 GAMING tako da su ocekivani dobri rezultati i od ovih ploca... 🙂

sve detalje mozete videti na game.msi.com

ma ok sve to, ali opet, ni taj gd65 gaming nema recimo taj izlaz za sluske
a tako neke sitnice znace (iskren da budem, vise nego taj killer lan kako se vec zove 🙂 )

ma ok sve to, ali opet, ni taj gd65 gaming nema recimo taj izlaz za sluske
a tako neke sitnice znace (iskren da budem, vise nego taj killer lan kako se vec zove 🙂 )

nema to ali zato ima Gold-flashed audio jacks npr.

u svakom slucaju sve ideje su dobrodosle i naravno da cu ih predloziti inzenjerima na Tajvanu...hvala. 🙂

pozdrav svima, samo da se javim i obavestim da je ponovo oboren rekord na Core i7 4770K i MSI Z87 MPOWER MAX 😀

4loefl.jpg

Koji su PCIE native slotovi za SLI kod MSI Z87 XPOWER, imam triple slot karte pa mi je bitan prostor izmedju istih, da li ima prostor od jednog slota izmedju ili ne?

pozdrav,
izvinjavam se na kasnom odgovoru, izmedju slotova je razmak od 1.8cm pa ti proveri da li ti to odgovara? 🙂

uzeo prosle nedelje z87 mpower sp, za sada sve radi ok, nisam jos pokusao neki oc

ali jedna kritika za msi, win 8.1 x64 ne radi sa lan kartom (killer vec koja je oznaka) cim se instalira win, ok ajde nije problem, ubacim dvd, kad ni drajver sa dvd nije mogao da se instalira, javljao neku gresku da je pogresan win
sva sreca imao laptop pa skinuo sa msi sajta drajver, koji radi
mozda ce u nekoj sledecoj turi biti up to date drajveri na dvdu 🙂

Nazad
Vrh Dno