Šta je novo?

MSI 8 serija

dullenzigno

Cenjen
Učlanjen(a)
10.06.2011
Poena
169
Pozdrav svima,

pred vama je tema u kojoj cu vas pribliziti MSI Haswell line up-u, slati korisne informacije, slike, updates itd. kompletne 8 serije.

pa da zapocnem sa prostom segmentacijom proizvoda

68g110.png

Nove XPOWER & MPOWER ploce
[youtube]w9gJkyQyeSs[/youtube]

kao i novi Military Class 4 standard komponenata

2yxkfnp.jpg

CLick BIOS-4

33dds0p.jpg

Audio Boost

bd8w6.jpg

mnoge stvari smo objedinili na nasim Overclocking plocama

33e5saf.jpg

OC ploce takodje imaju support za Intel Wireless, Bluetooth i Intel WiDi.

eil1kj.jpg

Multi-GPU podrska

a1pleb.jpg

8x395e.jpg

opsirnije o OC plocama citajte na mikro-siteu oc.msi.com

Nesto sto verujem da ce vecini gamera biti interesantno su GAMING ploce koje smo nedavno uspesno lansirali na Z77 platformi i sada nastavljamo na Z87

6rhjzt.jpg

office primerak
sg3g9d.jpg

svi detalji dostupni na GAMING site-u

uzivajte 🙂

pfffffff nista spektakularno, najbolju plocu je izgleda napravio ASRock.

evo sada i msi pr topika 🙂

dok se spacemaster i ti ne pobijete nema nista, kako drugacije da znamo ko je bolji? 🙂

Obe ploce su bruka, i Mpower i Xpower, nema tu sta da se prica. Nadam se samo da nece dici cenu kao Asus za Maximuss VI E, mozes celu platformu sklopiti za te pare.

ne verujem da ce xpower biti ispod 350e nema sanse.

inace lepe ploce i funkcije pogotovo ovaj ceasefire i XL velicina ploce 🙂

A je 350e :d nema sans.. to niko ne bi kupio

neka glasina koju sam procitao da msi Xpower bi trebalo da bude izmedju 350-450$ tako da ako bude 350e to je jos i super

MSI su izgleda NAJBOLJE matične Z87 ploče, a jedino ih može ugroziti ASRock po svojim karakteristikama. Svaka čast na temi, podržavam je 100 % !!!

Ova XPOWER stvarno mocno izgleda.

Ovde vec vidim moguceg naslednika za sadasnju GD65 koja je sjajna i posle nepunih 4 godine. To je bio period kada se MSI vratio na velika vrata sto se ploca tice. MPower mi je ploca po meri.
Sada samo jos da rese TF hladjenje na grafikama pa i to da mogu da kupim ko covek.

Ako se uzme u obzir lose overklokovanje haswell-a, nece biti velike razlike izmedju mainstream i high end ploce. Barem ja tako mislim. Jer ce bilo koja moci da isprati haswella i njegovih 4,5 - 4,6ghz max.

e to si 100% upravu nema uopste potrebe da se kupuju ploce od 200-400e kad ploca od 140e moze odraditi posao isti.
tako je isto bilo i sa ivy

Ljudi koliko ja vidim najbolje je da se sada kupi samo MSI Z87 ploča i da se sačeka jun 2014. i bocne se Haswell Refresh u Z87 ploču.

Do juna "14 ce izaci Z98.

htedoh i ja da napisem pre nekoliko dana. posle ubedljivog best buy modela u vidu Z77A-G43 MSI je iznedrio jos jedan odlican model - Z87-G43. licno, ako budem kupovao 1150 plocu u skorijoj buducnosti trebace pravo cudo da se desi da ne kupim bas nju.

sa stedljivim haswell CPU i rasporedom PCIex slotova ispada idealna ploca za bracu rudare 🙂

Dzver je stigla u kancelariju :happy:

316p1xe.jpg

OC family reunion below 🙂

2wdcyds.jpg

55fsi9.jpg

Nazad
Vrh Dno