Kako cistite onaj donji filter? Ja sam ga izvadio, al vise ne mogu da ga vratim onako lepo kako je bio, vec uvek jedva strana ne sedne bas najbolje.
Kod nas je 65e u bosni
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
lopovluk ! i 50e je mnogo s obzirom da je Kineska kopija
Za Black Widow je 50e mnogo? Zaista? 3 dobra ventilatora, fan kontroler, vrhunski cable management, zvucna izolacija, kvalitet izrade, filteri za prasinu, prostranost, vrhunski dizajn? Koji proizvodjac nudi sve ovo, ne za 50 evra, nego za 100 evra?
Imas noviji ili stari tip filtera? Noviji ima ram i izvlaci se kao fioka. Stari malo ume da bude svojeglav. Ako imas njega i ne znas kako je stajao pre, mogu da ti uslikam.
Mislim da je najbolje rešenje tu zamena nogica i postavljanje filtera kao onog na krovu, sa magnetima. Racunam da taj mod ne bi koštao više od 5-6 evra. Uslikaću ti sutra kako meni stoji, pa možda pomogne, a inače sam celo kućište L nosačima montirao na yid kako bih umanjio usis prašine sa poda i priblizio sebi FRONT IO.Msm da imam stariji, jer nije bas kao fiokica, vec vise kao metalni drzaci za filter, po 1-2 na svakoj strani, ako me razumes. Namestim ja ove sto mogu da ih vidim/dohvatim, ali one ispod pregrade za zadnje nogice ne mogu nikako da stavim kako treba, uvek neka ostane pa dosta prasine prodje pored filtera.
Hocu, slikam cim dodjem sa poslaDaj sliku vlado. Zanima me to montiranje![]()
Ok kućište... Imao sam samo jedan problem. Napajanje od 600W ne može da dobaci 2x4 granu do procesora. Kad kupujete vodite računa.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Daj sliku vlado. Zanima me to montiranje![]()
Ok kućište... Imao sam samo jedan problem. Napajanje od 600W ne može da dobaci 2x4 granu do procesora. Kad kupujete vodite računa.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
imas u Uradi sam bolje nosace
Crne kutija tipa 3x3 pa isto ovako zavarena, naravno jaci su i ima u crnoj boji...
posto mi ovo deluje malo labavo, (cak iako nije ne bi drzao ovako)
idi kod ovih sto seku plocasti materijal i naruci jedno parce sa abs trakom, ima lepih dezena i kostacete ~500 din
usrafis na nosace lepse ce izgledati...
^A novi AjeMDe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari