- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Jel ima neko kuciste poput ovoga da nudi toliko mesta pozadi za kablove
bas je strava.
... tada se posvetim kalibriranju...
Jel ima neko kuciste poput ovoga da nudi toliko mesta pozadi za kablovebas je strava.
K a b l i r a nj u!
Kalibriranje je nesto drugo...![]()
izvinite na off topicu ako postoji clan iz novog sada koji ima 2133 ddr4 bilo kakav ram i zelju da pomogne zamolio bih ga da me kontaktira..ako neko od vas koji ste iskusniji na forumu zna gde bih mozda mogao da postavim temu u vezi sa ovim sto mi se desava..
inace sto se tice ovog kucista moja paranoja je isla do te mere da sraf koji drzi kuciste za ssd prolazi na drugu stranu direkt ispod ploce pomislio sam cak i da je tu dodirnuo medjutim to sigurno nije slucaj ali obratite paznju prilicno viri sa druge strane ..
sto se tice ventilatora ja sam ih vezao na plocu i posto su 3pin mogao sam da ih podesim na 50% sto je verovatno pola od 12v..ja sam zadovoljan kako rade fabricki ventilatori..uvek mozes oboriti par stepeni otvaranjem vrata..jedino mozda citao sam u ovoj temi neko je predlozio dodavanje 8ce da hladi hard diskove..to mi se cini kao zanimljiva ideja mada to bi se svelo samo na ubacivanje vazduha ne znam kolko bi to doprinelo..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Doduse i prilicno skuplje.
Gde si nasao Silent? Ja trazio po sajtovima, nigde nema, a i napolju se retko nalaze...
edit:
Ovi fabricki su OK do 800-850 rpm, preko toga vec polako pocinju da huce i buce. Na preko 1100 su bas nametljivi i dosadni. F12 je slican, samo mozda mogu da izvucem 50-100rpm vise nego sa fabrickim za istu buku. Zato me interesuje kako rade F14 (ovi noviji, sa 9 peraja).
Srks, koliko su bucne te F14 u odnosu na fabricke fanove, na min i max preko tog ugradjenog kontrolera? Mislim da ti je onaj prednji gornji visak, "krade" ti hladan vazduh CPU kuleru...
Dobar je Peugeot 308 al' Passat je bolji...
Sta da proverava...to se zna ko dobar dan.![]()
gde se vatate za taj wv :smash:
Jel neko imao prilike da uporedi ovo kuciste po pitanju izolacije od buke, sa npr FD R4 ili R5, koliko je FD bolji po tom pitanju?
Ne verujem da se može dobiti realno poređenje. Probano je par puta na raznim temama i utisak je da sve puca od pristrasnosti (na obe strane) a da naravno niko nije imao prilike staviti jedno pored drugog. Moja pretpostavka da inicijalno FD ima kvalitetnije i tiše ventilatore, jedan ventilator napred manje pa samim tim još manje buke, a ima i veću površinu otvora sa prednje strane sa kojih uvlači vazduh ali pitanje koliko to utiče na buku.
Za razliku u ceni bi trebalo da mogu da se stave Noctua fanovi na BW. Realno, ne vidim kako FD odnosno passat može biti tiši tada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari