Još malo slika, sorry admine na duplom postu :d
EDIT: Kućište je vrh. Po meni mnogo funckionalnije od FD R2. Lim je malo mekši, ali ne skidam ploču svaki dan, već jednaput u dve godine.
Dobio sam novi model sa fan filterom sa plastičnim ramom.
Još uvek treba da odradim mod sa malim 8cm ventom da hladi diskove.
Dobar ti taj primerak kada ide na 5ghz jesi li ga operisao?Ploca je po meni najbolje izbalansirana z170 ploca i subjektivno najlepsa. Izvukao sam upravo 5GHz na 6600k. I, meni bitno, nema suntavi vga port.
S obzirom da ti ventovi na predatoru rade exhaust, a da ovaj vent gore i pozadi imaju svoj tok maltene, ovaj gore ubaci, ovaj iza izbaci, ne sluze nicemu. Bolje preseli taj od pozadi u krov i oba da ubacuju, taman da izbacuju ova dva spreda.
Taj prirodni tok toplote odozdo na gore je jako slab i ima smisla samo kod pasivnog hladjenja maltene.
Care ta dva hdd su predvidjena da stoje tu?!PSU, ispravljala tastatura![]()
Imas hdd cage, zasto si ta dva stavio na mesto ODD-a.Ne razumem pitanje.
Zahvaljujući bracketima 3.5'' to 5.25 ubacio sam još dodatna 2 HDDa pa ukupno imam 4HHDa i jedan SSD (dodatni MX300 525 GB dolazi nekada sredinom idućega mjeseca). CD pogon nisam koristio godinama pa mi je on irelevantan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari