milosh
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.09.2011
- Poena
- 180
Uh drugari poludeo sam, smiricu se da bih podelio problem sa Vama i nasao nadam se neko resenje. Danas sam kupio monitor VIEWSONIC 21.5 VX2210mh-LED. Proverio sam ga na mrtve pixele nema ni jedan. Sada upalio neki film da pogledam i na crnoj pozadini(proverio sam i na njegovoj crnoj pozadini ne samo na filmu) pojavio mi se mrtav pixel. Odmah zovem prodavca tj u ovom slucaju Matrix Nis (beba firma Altija iz cacka) i oni mi kazu da Viewsonic daje garanciju samo na najmanje tri grupisana mrtva pixela WTF? Poludeo sam kad sam cuo, jos mi dodaju ulje na vatru i kazu LG samo daje garanciju na jedan mrtav pixel, a oni su me odvratili od kupovine LG-a! Jos mi kazu da je dobro sto je plavi mrtav pixel, kao povucice se vremenom?! Na moju konstataciju da 5 godina imam Acer, 8 LG, nikad nisam imao mrtav pixel, oni kazu "Eto desava se, ali najverovatnije ce se povuci". Dodje mi da puknem, mukom zaradjene pare dam za kupovinu jbng monitora i ovako prodjem. Strasno sam alergican na nepravde, sta vi mislite o ovome drustvo?