Otkud tebi te cifre!?!?!?!? Mislim da preteruješ. Ja sam gdedao bez problema VCD i SVCD diskove na mojoj staroj mašini koja je prilično ispod tih kriterijuma:borab je napisao(la):P2 na >450Mhz , 128Mb, Video karta sa 8mb,d aide kako treba.
Je l' imaš još te CD-ove?byMaX je napisao(la):Bane, uze mi post iz usta... Ali... ja sam MPEG1 gledao 96. na P166, 32MB, i Virge (Diamond Stealth 2000 3D sa 2MB)... bez ikakve frke...- Vivid-ovi CD-ovi
![]()
Ne znam kakva su tvoja iskustva, al' kažem ti da na K6@200MHz, 32MB PC66 i Virge PCI kartici to ništa ne valja. Može da se gleda tek kada spustiš kvalitet slike, koja tada izgleda više nego jadno. Verujem da P1@166MHz već mnogo bolje izlazi na kraj sa ovim zadatkom, pošto se ipak aplikacija ( Xing MPEG Player ) oslanja na MMX.Drunk Devil je napisao(la):Mpeg 1, tj. VCD bi trebalo da radi solidno na P1, K5 na 100 MHz i PCI karticom koja ima podrshku za to.
Bane je napisao(la):Za MPEG-1, tj. ako hocesh tachnije za VCD, je P166 ili jachi sa bilo kojom grafichkom karticom.
Golden: Interesuje me koji je bio video bitrate i smoothness tog DivX filma kad si mogao da ga gledash na P166?
Bane
magick je napisao(la):Ne znam kakva su tvoja iskustva, al' kažem ti da na K6@200MHz, 32MB PC66 i Virge PCI kartici to ništa ne valja. Može da se gleda tek kada spustiš kvalitet slike, koja tada izgleda više nego jadno. Verujem da P1@166MHz već mnogo bolje izlazi na kraj sa ovim zadatkom, pošto se ipak aplikacija ( Xing MPEG Player ) oslanja na MMX.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari