iPod je 30Gb ali to nema veze.ZoNi je napisao(la):a iPod je 35MB? sve ukupno mnooogo... a uz to i nije nesto 😉
a isti efekat dobijes instaliranjem samo ffdshow od 3mbLUC1FER je napisao(la):iPod je 30Gb ali to nema veze.
Ne razumem sta je mnogo kod 17mb...tu su uvrsteni svi moguci kodeci koji ce ti ikad zatrebati...
posto nemam nijedan matroska fajl, onda sam malo pogledao po Netu:LUC1FER je napisao(la):ffdshow ne moze da pusti matroska fajlove...kao i h264 koje moze ali rade dosta lose...
Ajde neka meni neko kaze zasto imam problema sa pustanjem 720p x246 filmova? Probao sam da koristim single ffdshow[poslednja verzija FFdshow-20060828-rev2546], probao sa kombinacijom matroska spliter+ffdshow, probao sam Klite najnoviji i sve to dosta "secka" preko MPC-a. BSplayer pusta koliko toliko glatko ali neka zelena linija [nekih 2 cm debela, preko cele sirine ekrana] mi se javlja u gornjem delu. U cemu je problem? Grafika? Proc? Grafika [GF4 MX440] mi je malo slabija ali nije valjda da ne moze ovako nesto da izgura? Proc je XP1800+ i imam 2x256 RAM-a. Sve to tera EpoX 8RDA+.
Hvala na odgovorima
Kod mene na Bartonu (2800+) radi glatko 1280x780 HDVT video u VLC playeru. Šta li rade ti ljudi sa kompjuterima...? :S:HD filmovi su ti pre svega procesorski zahtevni, mada nove graficke preuzimaju
na sebe deo obrade ( Nvidia PureVideo, i ATi -ne znam ime tacno ) .
Kod druga na bartonu koci 720p h264 film .
Probaj sa CoreAVC, to je po meni najbolji dekoder sto se tice h(x)264 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari