P
Panta M
Guest
Kod nas je porez taj PDV iznosi 18%, a nasi, pojedini prodavci nam kazu kao u zapadnim zemljama nema poreza nego je 0% pa sa time pravdaju cene,
bruyoni je napisao(la):Gde se kod nas mogu nabaviti prva dva?
misterx je napisao(la):jel postoji neki player koji koristi memorijske kartice (xd) ?
misterx je napisao(la):jel postoji neki player koji koristi memorijske kartice (xd) ?
manchester je napisao(la):E ljudi, bash sam se bio zagrejao da uzmem neki ipod kad juche svratih kod druga u servis rachunara i tu me on odvrati, naime njegova pricha je da se uzhasno mnogo kvare a da popravka nije ni malo jeftina... Shta vi mislite o tome ?
Ako si u mogucnosti bilo bi dobro da pogledash negde preko archos mp3 plejere, za nekih 200 eura trebalo bi da dobijesh solidan plejer od 20 gb... Znam da ce me ljudi napasti na temu to nema ovde, sta lupas gluposti, ali ja da sam imao te pare ne bi ni 2 minuta razmisljao da kupujem ovde plejer od 2,3 gb kada mogu 10x veci, pa valjda ti ,,neko" ima ,,nekog" u americi... Inace plejer ima moj ortak, znaci nisam ih samo video na netu i stvarno radi perfektno... Veruj mi isplati se malo se strpiti za pametnu kupovinu...manchester je napisao(la):Dakle hteo bih da kupim neki player do 200 jevreja, pa bih da chujem vashe predloge poshto se ne razumem mnogo. Najbitnije mi je kvalitet zvuka, ostalo manje vishe...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari