Šta je novo?

Mp3 player do 200e ?

Kod nas je porez taj PDV iznosi 18%, a nasi, pojedini prodavci nam kazu kao u zapadnim zemljama nema poreza nego je 0% pa sa time pravdaju cene,

bruyoni je napisao(la):
Gde se kod nas mogu nabaviti prva dva?

Nema kod nas da se kupe ali postoje razni ljudi po forumu koji
nabavljaju takve stvari,ja sam jedan od njih.

jel postoji neki player koji koristi memorijske kartice (xd) ?

Neznam pogledaj na zvanicnim sajtovima velikih igraca tamo bi trebalo da imaju tehnicke podatke o svim modelima

misterx je napisao(la):

tesko. xD guraju olympus i fuji i to dovoljno govori o krajnjoj ceni i da li ima smisla koristiti je u mp3 plejerima...

misterx je napisao(la):

Postoji, video sam jedan primerak pre oko mesec dana u Kanadi, ali nisam ga zagledao pa se ne setjam marke, znam da je samo bio prilichno jeftin...

evo vidim na guglu da postoje to je zapravo card reader koji je ujedno i mp3 player .. mozda bi bolje pitanje bilo da li postoji kod nas :)

Danas sam video u prodavnici xD kartice, ali je bila zatvorena tako da neznam da li imaju i xD uredjaje

da li kod nas ima da se kupi ipod nano

I mene zanima da li kod nas ima da se kupi Nano i za koli
na mac.co.yu ga jos ne spominju

takodje Broz je spomenuo ulaz za sluske sa donje strane: meni je to logicno za Nana zbog "ogrlica" slusalica i arm banda - za njih je logicnije da bude dole ulaz

Usput Broz - citam da je grebanje KATASTROFA sa njim (i da je po tom pitanju bolji belog od crnog jer se otisci i ogrebotine teze vide) - kakva su tvoja iskustva i za koje vreme

Usput procitao sam i neke glasine da bi za bozicnu sezonu trebalo da se pojavi i 6gb verzija (valjda ce da urade nesto povodom grebanje posto se sadasnji Nano I PAMUCNOM MICOM IZGREBE!!! :( )

Da, da vec sam rekao da je grebanje izuzetan problem i da je po tom pitanju bas nezan.
Sad cu da se izblamiram zestoko ali bicu iskren:) - ostavio sam onu ultratanku folijicu preko lica ipoda tako da ga stiti a ne vidi se uopste. Da, beli je bolji izbor zbog grebanja. Licno, ne mogu da podnesem one futrolice za ipod i setam ga onako golog...
To za 6GB nisam cuo ali ako cujem ovde nesto po radnjama postovacu ovde.

Broz nije sramota... ja mog MSi 516 setam obucenog u bundu jer je zima( ovo je ozbiljno)

Poslednja izmena:
E ljudi, bash sam se bio zagrejao da uzmem neki ipod kad juche svratih kod druga u servis rachunara i tu me on odvrati, naime njegova pricha je da se uzhasno mnogo kvare a da popravka nije ni malo jeftina... Shta vi mislite o tome ?

Dajem glas za Ipod.

Izbegavajte Creative i MSI. probao modele od oba proizvodjaca i oba puta sam se pokajao!

neznam moj MSI i dalje perfektno radi, mozda ti je zapao neki loshiji primerak, desava se kod svih i kod Ipodova, Creative-a, MSI-ja i drugih.

@Slayer
Koji model MSI???

manchester je napisao(la):
E ljudi, bash sam se bio zagrejao da uzmem neki ipod kad juche svratih kod druga u servis rachunara i tu me on odvrati, naime njegova pricha je da se uzhasno mnogo kvare a da popravka nije ni malo jeftina... Shta vi mislite o tome ?

Ja mislim da tvoj drug lupa gluposti. Znam brdo ljudi tj svi koje znam ovde setaju ipode a da je to istina da se "uzasno mnogo kvare" ja bih sigurno to cuo a na netu bi se prosirilo brzinom svetlosti.
Osim toga, koji je to servis jel neki "ja sam serviser majke mi" ili neki ovlasceni i zvanicni?

manchester je napisao(la):
Dakle hteo bih da kupim neki player do 200 jevreja, pa bih da chujem vashe predloge poshto se ne razumem mnogo. Najbitnije mi je kvalitet zvuka, ostalo manje vishe...
Ako si u mogucnosti bilo bi dobro da pogledash negde preko archos mp3 plejere, za nekih 200 eura trebalo bi da dobijesh solidan plejer od 20 gb... Znam da ce me ljudi napasti na temu to nema ovde, sta lupas gluposti, ali ja da sam imao te pare ne bi ni 2 minuta razmisljao da kupujem ovde plejer od 2,3 gb kada mogu 10x veci, pa valjda ti ,,neko" ima ,,nekog" u americi... Inace plejer ima moj ortak, znaci nisam ih samo video na netu i stvarno radi perfektno... Veruj mi isplati se malo se strpiti za pametnu kupovinu...

Vrh Dno