Šta je novo?

MP3 flash playeri 256 MB

Ma kako nisam zainteresovan uzeo bi je odma ali jedini je problem sto sam iz PG...

OK :)
Ma nema veze, sve u svemu player na telefonu je jako dobar, nema greske...

Nabavio sam Megastick 2 i super sam zadovoljan,pogotovo zbog cene od 115 € za 256 mb slobodnog prostora.Kao sto je neko rekao slusalice rasipaju zvuk,ali su po mom misljenju solidnog kvaliteta.Primedbe imam na ekran koji je mogao biti bolje uradjen i na fm radio,zbog loseg hvatanja stanica.
U odnosu SL 45 mp3 player i ovaj,osim toga sto megastick podrzava WMA,nema neke razlike u zvuku,ali je mnogo bolji MSI jer je laksi i manji.

Gde si nabavio Megastik2 za 115€ ? To je sjajna kupovina za te pare...i btw koga briga za radio ;)

Inace koju si muziku slusao ? Zanima me zbog slusalica...

MB ;)
Inache i ja ga uzeo i stvarno je super...Ali ubi me USB 1.1 :(

OptiPlex je napisao(la):
Gde si nabavio Megastik2 za 115€ ? To je sjajna kupovina za te pare...i btw koga briga za radio ;)

Inace koju si muziku slusao ? Zanima me zbog slusalica...

Brankova 21a,cini mi se,naravno u pitanju je MB,kao sto je vec Genghis Khan rekao.
Od muzike sam slusao pop-rok-hard rok,i ono,slusalice rade posao ,)

Meni je brat iz italije doneo proshle godine BROOKA bubice! Kada sam ih uboo stvarno sam "progledao"! Slushao sam mjuzu par dana na ovim MSI slushkama i sr**e su. Ukoliko planirae da uzimate ovu stvarchicu, u startu spremite kintu za neke slushke ukoliko su vam glasnoca i bas bitni! Mogu da posluze ali ne ochekujte noshta vishe od toga!

Genghis Khan je napisao(la):
Meni je brat iz italije doneo proshle godine BROOKA bubice! Kada sam ih uboo stvarno sam "progledao"! Slushao sam mjuzu par dana na ovim MSI slushkama i sr**e su. Ukoliko planirae da uzimate ovu stvarchicu, u startu spremite kintu za neke slushke ukoliko su vam glasnoca i bas bitni! Mogu da posluze ali ne ochekujte noshta vishe od toga!

Prosvetli nas, koje ti je slusalice doneo?

joriq je napisao(la):
Eeeem, posto dolazim na 4-5 dana da uzmem neku konfiguraciju u BG, interesovao se neki moj drugar za mp3 flash player. Optimum bi bio 256MB, mada, i 512 i 128 MB dolaze u obzir. Eeem, msi megastick 1 je bio prvi izbor, ali je otpao, jer test na benchu kaze da ima prilisno slab izlaz, i ne moze se bitnije pojacati, a i ima samo 128MB. JEl to vazi samo za slusalice koje dolaze uz njega, ili uopste?

Moguce da je zbog slusalica, koje su pravo njesra.

Uzeo sam ALS oyoyo202 sluske za 12e i sad svira super.
http://www.sk.co.yu/2003/12/sktd08.html

Slazem se, izlaz uopste nije slab (jaci je od mog samsung yepp mp3 discmana), ali su sluske stvarno lose (sva sreca pa imam kuci jedno 5-6 pari raznih sluski). To je jedna od retkih mana MEGA STICK-a 256 (naravno, kad se uzme u obzir sportska cena).

Slushke su neke Sony (ne znam model) :(
Uglavnom se odlichno chuju za moj ukus ;)

Nazad
Vrh Dno