Šta je novo?

MP3 flash playeri 256 MB

joriq

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
795
Eeeem, posto dolazim na 4-5 dana da uzmem neku konfiguraciju u BG, interesovao se neki moj drugar za mp3 flash player. Optimum bi bio 256MB, mada, i 512 i 128 MB dolaze u obzir. Eeem, msi megastick 1 je bio prvi izbor, ali je otpao, jer test na benchu kaze da ima prilisno slab izlaz, i ne moze se bitnije pojacati, a i ima samo 128MB. JEl to vazi samo za slusalice koje dolaze uz njega, ili uopste?
Bench je ishvalio ove iRiver, pa i waitec. Zna li ko gdje se mogu naci (koliko su u computerlandu)? Ako ko ima konkretnu ponudu za nov player, nek shalje na [email protected] !

pazi... shto se tice MSI Sticka... kupio ga je drug (Zaghy sa foruma), moj brat, josh jedan drug i njegova devojka... Naravno sa razlogom. Za te pare je apsolutni best buy. Meni je prva zamerka kad sam ga uzeo bio to shto pojacavanje i stishavanje nije uradjeno u dovoljno velikom broju nivoa, pa je dosta naglo, ali to se reshilo update-om firmware-a. Ali da je tih....NIJE. Ova cetiri shto sam cuo su identicna i izlaz im nikako nije slab. SVe u svemu, nemoj tako lako da otpisujesh MSI MEGA Stick.

Eh, ja ne bih, ali tip jeste. Znate one crnogorske fore "reka' mi je komshija da su u italiju oni od 20gb 200 eura, pa ce mi tetka to uzet nedje". Pffff... Zatvorite topic, sorry...

MSI MegaStick koji sam ja imao na testu je bio jako tih... Probao sam nedavno drugi i bio je ok, mada opet dosta tishi od iRivera, Mercury-ja i slicnih... OK je kupovina, mada je iRiver daleko bolji (bilo koji), a best buy po meni je Creative Rhonda... za 160e dobijes sve sto ti treba. Radio, diktafon, graficki ekran, usbdisk, FM i 256MB + odlicna interna baterija.

I mene interesuje neki player sa mp3+dict+fm+usb disc. a da ima min. 256mb.
Kakva je ova Rhonda? Moze li malo vise informacija o tome?
Ima li neko neki drugi predlog?

Ne mogu nigde da nadem podatke o toj Rhondi.
Jel moze neki link?

ma sempl je jos, koliko vidim :) A kod mene je vec neko vreme, na testu. Sad ce test, strpite se.. Hoce neko da cimam ComputerLand za ovaj primerak sa testa? Bez komercijale, naravno, posto cete dobiti cenu koju ja dobijem...

Samo jedna stvar... Da li radi kao usb fles disk bez dodatnih drajvera? Nesto kao iriver sa ums firmware-om.

Prva stvar, plejer se zove Rhomba, pa zato verovatno niste mogli da ga nadjete. Evo link:http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9194
Inace radi bez drajvera, vidi se kao USB flash memorija.

Da, evo juche sam pogledao da li sam PCPRESS-u napisao pogresno i nisam, poslao sam tekst sa ispravnim - Rhomba.. Ne znam sta mi bi :)

:d

od prekljuce ponosan vlasnik MSI megastica 8)

Ma ne razmisljajte, Rhomba je odlican plejer... Moram da postavim test na benchmark... Imam i jos dva iRiver plejera, jedan jukebox i jedan novi iz flesh serije, odlican... Ali, iRiver je vec visa klasa, za to treba odvojiti para...

Ako je stvarno 160 evra, a ne vise, onda je bas OK!

Kakve su sanse da se Rhonda :) pojavi u prodaji?
Bezuspesno cimam Compland za onaj 1.5 giga MuVo, pa sam u fazonu daj sta das...

pa ako ti treba 1.5gb, onda ne znam kako ce ti 6 puta manja kolicina memorije pomoci :) Koliko je taj MuVo?

@max
ma naravno da mi ne treba toliko, ali sam zapeo kad me stanoviti slobodan iz firme koju sam pomenuo napalio da stize za dan-2, a cijena je u odnosu na kapacitet sas'ma prihvatljiva (250 YUR maloprodajna);
hajde molim te ako imas neki leak ili kombinaciju bilo koje vrste + ako te ne mrzi baci mi PM (sve >128 dolazi u obzir)
unapred zahvalan
:boom:

byMaX je napisao(la):
Ma ne razmisljajte, Rhomba je odlican plejer... Moram da postavim test na benchmark...

Dilema:
Creative Rhomba (180€ mp) ili Msi Mega Stick (125€ mp)?
Karakteristike: 256MB, FM, VR.
Vredi li Rhomba 55€ vise?

Pozdrav,
Sasha

Zar ima MSI sa 256 Mb?

Sasha je napisao(la):
...

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=45046
Poslednja cena za MSI Mega stick 1 za koju znam je 92 eu u MBSoft Brankova 21. Ne bi me iznenadilo da je pojeftinio na 80 eu pošto je izašao novi model sa 256 MB i bluetouth povezivanjem. Ta cena u Zrenjaninu je baš surova. Inače Mega stick 1 je sasvim OK za te pare verovatno best bay.

Gde nadje bluetooth?

http://www.msi.com.tw/program/newsrelease/news_page.php?UID=252

Sasha je napisao(la):
...

Dilema:
Creative Rhomba (180€ mp) ili Msi Mega Stick (125€ mp)?
Karakteristike: 256MB, FM, VR.
Vredi li Rhomba 55€ vise?

Pozdrav,
Sasha

Gde ima za 125€?

Delija je napisao(la):
... Gde ima za 125€?

Cenu sam video na
http://www.pakom.co.yu/dist/proizvod.asp?id=1309033

ssteva je napisao(la):
Gde nadje bluetooth?

http://www.msi.com.tw/program/newsrelease/news_page.php?UID=252
Mega Stick 256 i PN54GBT noviteti iz MSI-ja // Dimke // 12 Jan 2004 //0 komentara

Na ovogodisnjem CES-u je i MSI predstavo par svojih noviteta kao sto su Mega Stick 256 MP3 plejer i 11g + Bluetooth Combo Interface Panel PN54GBT. Mega Stick 256 moze da radi do 14 sati sa jednom AAA baterijom i ima LCD za navigaciju i manje vise je slican svom starijem bratu od 128 MB.

Spec:

• Automatic switch-off
• Upgradable firmware
• 256MB Flash
• MP3/WMA support
• Digital FM tuner with memory for 10 stations
• FM broadcast recording
• Voice recorder
• Language learning feature

PN54GBT izgleda kao obican 5.25” opticki uredjaj sa LED panelom koji pokazuje jacinu signala.

gagast je napisao(la):
Na ovogodisnjem CES-u je i MSI predstavo par svojih noviteta kao sto su Mega Stick 256 MP3 plejer i 11g + Bluetooth Combo Interface Panel PN54GBT.

Taj 11g + Bluetooth Combo Interface Panel PN54GBT
nema nikakve veze sa mega stick-om, osim sto su predstavljeni
u isto vreme.
(gde nadje bmp slike ove velicine? :eye: )

Sasha je napisao(la):
...

Taj 11g + Bluetooth Combo Interface Panel PN54GBT
nema nikakve veze sa mega stick-om, osim sto su predstavljeni
u isto vreme.
(gde nadje bmp slike ove velicine? :eye: )
Vidim da sam širio dezinformacije ali zavelo me ono + jer to po logici stvari govori da se radi o jednom uredjaju. Slike su na sajtu bile jedna do druge što takodje navodi da su uredjaji u vezi jedan sa drugim. Izvinjavam se svima koje sam doveo u zabludu.

Upravo videh u cenovniku MB Softa MSI 256Mb za 115€!
Provericu sutra. Sa 128Mb je 83€.

http://www.mbsoft.co.yu/Komponente/Index.htm

Vrh Dno