Šta je novo?

Mozilla Firefox [FAQ u II postu]

Kada u FF snimim stranicu kao .htm zasto ne mogu posle da otvorim snimljenu stranicu da vidim sadrzaj, da procitam text, pokrenem video ili link u snimljenoj stranici?
Bude na mestu gde je smiljena stranica (deskt) zuti folder iznad i dole ispod .htm u kome je znak ff ali cesto ne mogu da vidim sadrzaj snimljene stranice.
Sta je problem, da li je nesto u podesavanjima FF ili je do W10 ?

Probaj da skidaš stranice sa

Opet ja. Ubija me FF, šta ovo rade. Imao sam problema na svom glavnom profilu sa floccus ekstenzijom. Isti konfiguracioni fajl radi na drugom browseru, radi na novom profilu u sitom browseru, ali na glavnom ne radi. Probao sve, gašenje, brisanje, eksport-import profila i ništa. I na kraju instaliram od nule, i to iz repoa, ne kao snap. I sad neće da čuva cookies sa exeptions sajtova.

I jedva nađem gde je problem. Ne vredi ništa postavljati Exeptions za Cookies tamo gde piše da se podešava Cookies za sajtove
FF_01.webp

Već mora u History podešavanja
FF_02.webp

Ovo je u verziji 156. U verziji 153 ne postoji ova druga opcija, već ova prva radi taj posao.

Postaje neizdržljivo koristiti računar u 2026.

Meni na Firefox koci tik tok dok premotavam video klipove , inace je i5 13 generacija uz integrisanu graficku , na Chrome normalno radi , to sam imao i na starijim verzijama Firefoxa

Od kad su uveli glupost da default podešavanje bude da se FF pali po pokretanju računara? Instalirao sam svež win na neki komp i stavio FF i eto njega odmah na ekranu posle restarta. Pogledam i postoji opcija za to. Verovatno nekome treba, ali da bude default podešavanje je totalna glupost. Istalirao sam ga, pre nekog vremena, na par računara i nije mi se tako ponašao.
Nije komp samo internet mašina, mada sa cenama hardvera novi neće ni biti za nešto drugo...🥲

Nazad
Vrh Dno