Šta je novo?

Mozilla Firefox [FAQ u II postu]

Moguce da ta extenzija radi jos stosta, ali ovo osnovno "custom page zoom" kod mene FF radi klot po defaultu.

Jel moguce nekako, da namestim, da mi omiljene stranice budu na vrhu, poredjane jedna do druge, a ne sa leve strane?
Navikao sam na chrome, kod njega je to tako.

To je zbog nove glupe youtube teme , odradi ovo:

Pogledajte prilog 241443

Moras da imas gmail nalog da bi mogao da promenis temu , kao neprijavljen ne mozes da menjas temu , mogu reci da je stara tema mnogo brza na youtube , novu temu nikako da optimizuju za Mozilu Firefox!

Moze i bez naloga, pored sign in gore desno (na pocetnoj youtube stranici) ima tri tacke (uspravne) i tu moze da se promeni na stari izgled.

Moze i bez naloga, pored sign in gore desno (na pocetnoj youtube stranici) ima tri tacke (uspravne) i tu moze da se promeni na stari izgled.

Moze a nebuloza je sto se promena izgleda tj vracanje stare verzije YT ne pamti preko account-a nego moras bukvalno na svakom browseru da menjas :mad:

FF pamti kad se jednom podesi, svrha onog addona je da sam stavi neku vrednost automatski za sve sajtove, to fali u FF.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Click YouTube Video Downloader extenzija prestala da radi :D izbacuje 0 - gde treba da upise koliko MB zauzima klip ... ima li neka zamena koja direktno skida stream cak iako je video zasticen sa yt.

Hvala

Ako ti nešto znači ja koristim JDownloader, skida sve živo sa video sajtova i naravno sve moguće hostere za file download. Tako nisam vezan za bilo kakav browser ili plugin.

Pisu kod ispocetka, bice do nove godine valjda, kad naprave opet bice najbolja varijanta za FF. Jer su krenuli pre par meseci. Zato sam rekao Internet Download Manager, integrise se u sve.

Hvala, instaliracu idm samo ako mozes reci da li si mislio na win app (exe) file ili bas extenziju , samo koja je original , ima dosta idm extenzija [emoji848]

Probajte EagleGet, obrisao sam IDM kada sam video sta sve EG moze. Ima gore u Firefoxu na ikonici od plugina obavestenje kada ima neki video za skidanje, a ako nema kopira se link pa iskoci njegov graber za video, odlican program.

JDownloader sam probao i ima haoticne opcije gde se jedino folder u kome skida moze menjati, a program zauzima preko 200MB, ne odgovara mi nikako. Svidja mi se jedino sto postoji verzija od 64 bita

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Hvala, instaliracu idm samo ako mozes reci da li si mislio na win app (exe) file ili bas extenziju , samo koja je original , ima dosta idm extenzija [emoji848]
Mora .exe, onda instalacija naknadno ubaci plugin i to je to.

Taj EagleGet sam probao jednom, zabaguje na pola klipova i ne reaguje uopste.

Za sada nemam bolji program od EagleGet (probao sam sve zivo, bez FlashGet plugina nemam izbora),
bagovao mi je u pocetku ali ne prilikom downloada jer sam imao problem da iskljucim monitoring, to jest skidao je on sve zivo, a nesto treba i FF da skida pa nije moglo.
Ali bolje hvata video fajlove od IDM to je 100% jer sam isprobao više sajtova, ne samo YouTube.
Steta sto nema verzija od 64 bita.
evo kako izgleda kada pustite nesto na YouTube:

A ako se desi da ga ne skonta onda se kopira link i njegov Media Graber reaguje pa u programu se izabere kvalitet snimka pa izaberete koji cete da skidate:

Poslednja izmena:
Komsiji na konfi sa Intel Pentium G4600 / 8GB memorije / GTX 1050 TI nema na youtube da se izabere 4k nego samo 2k na youtube klipovima , na Google Chrome ima , Mozila Firefox 57 najnovija je , zna li neko u cemu je problem , sistem je svez Windows 10 16299.15.

Jel moguce nekako, da namestim, da mi omiljene stranice budu na vrhu, poredjane jedna do druge, a ne sa leve strane?
Navikao sam na chrome, kod njega je to tako.
MIsliš na prikaz Bookmarks bar-a?
Klik na "hamburger" (ono dugme tri crte) > Customize > Toolbars > Bookmarks toolbar

Ranije mi se kada kliknem na MEGA link direkrno otvarala mega d. aplikacija kako da to vratim?

Komsiji na konfi sa Intel Pentium G4600 / 8GB memorije / GTX 1050 TI nema na youtube da se izabere 4k nego samo 2k na youtube klipovima , na Google Chrome ima , Mozila Firefox 57 najnovija je , zna li neko u cemu je problem , sistem je svez Windows 10 16299.15.

about:config pa probaj media.mediasource.webm.enabled

Da li ste primetili, da od kada ste na poslednjoj verziji FF odnosno ff quantum 57.01 (32bit) da se desavaju iznenada bsod?
Odjednom iz cista mira, pri neopterecenom kompu, samo kljok pa u plavo...

Febe ne radi iako vidim na stranici autora da ga je prilagodio za Firefox 57. Pokusao instalaciju ali Firefox ne dozvoljava. Ispada da je covek sredio verziju a osnovu bete a Firefox promenjeno nesto u zadnji cas i blokiran taj dodatak. Drzacu stari Firefox 52 ESR dok god bude moglo, kako su krenuli prestace ljudi da pisu dodatke, noscript izmenjen ne lici ninansta. Bas me briga sto se ucitava brzo, i Vivaldi se ucitava brzo i jos kilo browsera, bitno je kako radi i dodaci zbog kojih sam koristio Firefox.

uBlock + Ghostery rade u potpunosti. Podesiti ih da blokraiju sve živo i to je to.

Za noscriptere imam jedan video:

Poslednja izmena:
Febe ne radi iako vidim na stranici autora da ga je prilagodio za Firefox 57. Pokusao instalaciju ali Firefox ne dozvoljava. Ispada da je covek sredio verziju a osnovu bete a Firefox promenjeno nesto u zadnji cas i blokiran taj dodatak. Drzacu stari Firefox 52 ESR dok god bude moglo, kako su krenuli prestace ljudi da pisu dodatke, noscript izmenjen ne lici ninansta. Bas me briga sto se ucitava brzo, i Vivaldi se ucitava brzo i jos kilo browsera, bitno je kako radi i dodaci zbog kojih sam koristio Firefox.

Šta je sa NoScript?

Šta je sa NoScript?
Stavio sam FF 57 u KaOS, noScript uzasno izgleda uspeo sam da skapiram sta je sta, nekako sam dao privremenu dozvolu ali za sve, kako ide za pojedinacne blokirane stavke moram da isprobam.
Za Ghostery je pisalo da je teska spijuncina, nemam link ali na vise mesta su ga tad tako okarakterisali tako da sam ga maknuo sa kompa.

Poslednja izmena od urednika:
Da li ste primetili, da od kada ste na poslednjoj verziji FF odnosno ff quantum 57.01 (32bit) da se desavaju iznenada bsod?
Odjednom iz cista mira, pri neopterecenom kompu, samo kljok pa u plavo...
U 2017 god koristite 32bit sw, zasto?
Probaj x64 radi stabilno i na w10 i ubuntu, ako ne zelis to testiraj ff bez extenzija pa vidi kako se ponasa...

Pa koriste ljudi koji imaju 32-bitne sisteme. I radi odlicno ta 32-bitna verzija, nikakvi errori.

Šta je greška za BSOD?
Ozbiljno pitas ili se zezas?
To je "Blue Screen of Death" ili "plavi ekran smrti".
https://sr.wikipedia.org/sr-el/Plavi_ekran_smrti
https://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Screen_of_Death
https://www.lifewire.com/blue-screen-of-death-bsod-2625816
To je ovo zlo:

20171203_071605.jpg

Nije do memorije, istestirao sam sa GoldMemory (pro) i sa Mem Test 86+ .

U 2017 god koristite 32bit sw, zasto?
Probaj x64 radi stabilno i na w10 i ubuntu, ako ne zelis to testiraj ff bez extenzija pa vidi kako se ponasa...

FF 32bitni koristim samo zato jer mi ne radi kako valja 64bitni. :/
Kacio sam probleme, stalno mi iskace neka greska i kako necu svaki put da ixiram (pritiscem X da bi zatvorio prozor) ja sam se prebacio na 32bit.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno