Firefox 29 Final
Uklonili su addon toolbar što mislim da je loš potez i siguran sam da će nervirati mnoge korisnike...
samo malo navike i nema problema
samo malo navike i nema problema
Ljudi dozivljavam blagi nervni slom...
Reinstalirala sam MF, pre toga bekapovala bookmarks i sada ne mogu da ih vratim...sistem ne prepoznaje profil!!!
Sta da radim?
Pogledajte prilog 141153
Nije mi smetao Chrome look, samo mi nedostajao status/addon bar. Dok ovi nisu izbacili novu verziju Status4Evara.
Inace, jel i vama brze startuje ovaj 29 nego ranije verzije? Ili mi se samo cini.
Nije ti putanja dobra, pozovi fajl iz pravog direktorijuma.
Ovo je rešenje. Medjutim, zahteva da je uključena istorija i isključen privatan surf, tako da otpada kao korisno. Ne razumem zašto je to uopšte povezano sa sesijama...
Nije mi smetao Chrome look, samo mi nedostajao status/addon bar. Dok ovi nisu izbacili novu verziju Status4Evara.
Inace, jel i vama brze startuje ovaj 29 nego ranije verzije? Ili mi se samo cini.
Obriši keš i proveri kako je podešen session manager ili tab mix plus ako ga koristiš
Iako stavim: browser.tabs.onTop;false svejedno su tabovi na vrhu - jel možda neko ima rešenje za ovo? 29.0.1 verzija na OSx je u pitanju i do ovog update-a s ovim "false" je sve bilo OK.
Imaš na linku koji sam naveo kako očistiti, startovati u save režimu, srediti profil itd ako ti zatreba ubuduće...hvala na odgovoru...očistio sam ccleanor-om,a istovremeno se i apdejtovao na 29 1 i sad radi kako treba...ne znam,ali mislim da je 29 0 bagovao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari