A kako instalirati x86 verziju te vanilije na x64 sistemu???
Hvala deluje fenomenalno.
Koji je najbolji speed dial add on za firefox? Fox tab ne radi od 19ice a ne znam koji drugi je slican.
A kako instalirati x86 verziju te vanilije na x64 sistemu???
Kako mogu u Firefox da namestim da mi se linkovi iz bookmarks-a otvaraju u background tabu? Kada kliknem srednjim klikom da mi otvori bookmark u novom tabu on me automatski prebacuje u taj tab a ja to necu vec da ostanem u onom u kome sam trenutno. Na primer, meni se ucita home page i dok citam tu nesto paralelno otvorim jos jedno xy bookmarkovanih sajtova u novim tabovima ali ne zelim da me on prilikom otvaranja svakog novog taba prebacuje sa taba gde mi je home page.
Mislio sam na X64 - ne vidim zašto bi neko kompajlirao x86 vanillu kad Mozilla to radi. Xhmikosr verzija koristi isti source kao i vanilla, samo x64 toolchain.
Mislio sam da se vidi iz konteksta - ali ovo je tema o Firefox-u, ne samo o X64...
Pogledaj Options/Tabs i da li ti je stiklirano "When I open a link in a new tab, switch to it immediately."
U 26ici uklonili funkciju useToolkitUI. Tako da nema vise starog download prozora. :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari