Šta je novo?

Mozilla Firefox [FAQ u II postu]

Inace, nece biti Waterfox 25 niti 25.0.1 nego ce Mr. Alex odmah da ide na 26. Problem sa 25 je to sto Flash crashuje 64bitne verzije.

Ima vanilla prekompajliranu verziju Firefox-a: http://xhmikosr.1f0.de/firefox/ . 25 je u old direktorijumu, imate i trenutne beta verzije. To je baš vanilla verzija, sa Mozilla brandingom i bez modifikacija koje imaju Waterfox ili Cyberfox - što je meni plus.

Poslednja izmena:
Najnoviji FlashGot donosi novu opciju - moguće je skinuti samo audio sa YT, Available formats - DASH. Medjutim, potrebno je prepakovati ovaj fajl (bez rekompresije) u mp4/m4a jer je kontejner oštećen. TAudio Converter radi ovaj posao za sekundu. Treba samo postaviti Method na Copy audio.

A kako instalirati x86 verziju te vanilije na x64 sistemu???

Kako mogu da promenim boju fonta u naslovu taba koji mi nije aktivan?

Da li jos nekome AdwCleaner detektuje fajl AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\tpd4v7rl.default\prefs.js ?
Malwarebytes kaze da je sve cisto.
Preinstaliran firefox i java,cak je i fajl brisan AdwCleanerom i opet se pojavi.:S:

Koji je najbolji speed dial add on za firefox? Fox tab ne radi od 19ice a ne znam koji drugi je slican.

Jel se desava nekom sa najnovijom mozzilom da online video playback (youtube) na svakih minut dva secne po sekundu? I to u potpuno nepravilnim intervalima?

Kako mogu u Firefox da namestim da mi se linkovi iz bookmarks-a otvaraju u background tabu? Kada kliknem srednjim klikom da mi otvori bookmark u novom tabu on me automatski prebacuje u taj tab a ja to necu vec da ostanem u onom u kome sam trenutno. Na primer, meni se ucita home page i dok citam tu nesto paralelno otvorim jos jedno xy bookmarkovanih sajtova u novim tabovima ali ne zelim da me on prilikom otvaranja svakog novog taba prebacuje sa taba gde mi je home page.

Poslednja izmena:
Kako mogu u Firefox da namestim da mi se linkovi iz bookmarks-a otvaraju u background tabu? Kada kliknem srednjim klikom da mi otvori bookmark u novom tabu on me automatski prebacuje u taj tab a ja to necu vec da ostanem u onom u kome sam trenutno. Na primer, meni se ucita home page i dok citam tu nesto paralelno otvorim jos jedno xy bookmarkovanih sajtova u novim tabovima ali ne zelim da me on prilikom otvaranja svakog novog taba prebacuje sa taba gde mi je home page.

Pogledaj Options/Tabs i da li ti je stiklirano "When I open a link in a new tab, switch to it immediately."

Mislio sam da se vidi iz konteksta - ali ovo je tema o Firefox-u, ne samo o X64...

Šta ovo može biti ? Firefox 25.0.1. Umesto sadržaja vidim prazan prostor. Problem se vidi na slikama u attachmentu. Kada kliknem desnim dugmetom sadržaj se otvori i vidi se u novom tabu. Isto je i u IE11.

Capture.JPG

Capture1.JPG

Poslednja izmena:
Pogledaj Options/Tabs i da li ti je stiklirano "When I open a link in a new tab, switch to it immediately."

Hvala ali nije to, to je za bilo koji link ali meni je trebalo za bookmarks-e. Ali pronasao sam resenje pa da podelim.

U about:config se nadje browser.tabs.loadBookmarksInBackground i promeni vrednost u true.

Ima li jos neko crnu liniju u vrhu pocetne stranice Benchmark-a?
Meni u 26 pokazuje, dok mi u ostalim radi kako treba.

Nije ni da ima narocite koristi od njega.

Pronasao sam nacin kako da ne nestane nakon downloada. Samo treba jos jedan addon: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/status-4-evar/

1. Instalirati status-4-evar
2. U firefoxu otvoriti Customise toolbar i u njega prevuci dugme downloads koje se nalazi gore desno
3. Staviti da je vidljiv Add-on bar, pojavice se novo downloads dugme koje je od status-4-evara a ne ono koje smo sklonili
4. Restart Firefoxa

Moze li mi neko reci kako da podesim firefox da mi ne otvara internet stranice automatski?
Kad izadjem na neki sajt (zapravo par odredjenih sajtova) i kada kliknem u search prostor (da ukucam nesto) odmah mi otvara neku bzvz stranicu, najcesce reklamu, milion$ nagrade, neku pesmu isl... Kako ovo da mu onemogucim?
Hocu da mi otvara tacno one linkove koje ja kliknem, nikako drugacije

Vrh Dno