Šta je novo?

Mozilla Firefox [FAQ u II postu]

^Tako zakucava video... Ima zvuk a video zaledjen bude.

Pozdrav pokusavam da se registrujem na jednom sajtu i imam problem sa reCAPTCHA-om. Naime ne pokazuje mi uopste text koji bi trebalo da ukucam u polje. Pise samo reCAPTCHA V1 IS SHUTDOWN. Direct site owners to g.co/recaptch/upgrade. Da li je to zbog jave mozda obzirom da firefox koliko znam vise nema podrsku jave? Pokusao sam i sa chromom ali i za chrom sam video da ga java vise ne podrzava odnosno nove updatove?

mistix.JPG

stavi media.mediasource.webm.enabled na true kao sto ti je savetovao Ve®sus, ranije verzije Firefoxa su imale probleme sa punom html5 podrskom (4x verzije) ali ovo je ubrzo posle reseno, tako da osim ako tvoja grafika nema podrsku za VP9 enkodovanje (u sta sumnjam) trebalo bi sve da radi.

Ako mu je mašina iz potpisa, onda mu grafika sigurno nema HW VP9 dekodovanje, ali procesor mu je sasvim dovoljan da izgura 1920x1080@60. Ako može moj matori C2Q Q9650 može i njegov.

Evo ja na Intel HD Graphics 620 nemam 2k i 4k to je poprilicno novija graficka , na Chrome imam.

Isto rešiš time što je rečeno gore.

Dešava mi se tu i tamo da neće da otvori nešto što Edge uredno prikazuje. Na primer, malopre sam hteo da unesem shipping address na JoyBuy, ali sam dobio samo prazan prozor, a Edge mi je normalno prikazao sva polja za unos podataka. Šta može da bude u pitanju?

Tu i tamo ne radi ponesto. Meni npr. ne ucitava epizode South Park-a na southpark.cc.

Ja probao opet sad i samo crn prostor tu gde treba da krene ucitavanje, npr. Edge otvara to bez problema.

Jedino ako ima nekih konflikata sa IDM grabberom pa zbog toga ne ucitava, ali sve ostalo ucitava a samo ovo ne.

Evo sad sam probao na TV sa Intel HD 2000 na full hd rezoluciji i radi south park sajt , Windows 10 april update 2018 , ne znam sta da ti kazem jedino da probas privremeno da iskljucis nvidia 850m u device manager mozda je neki bug sa driverima sa njom(dual graphic) , eto intel hd 2000 je starija od tvoje graficke iz 2011 godine pa pusta south park sajt na Mozili.

Nesto je na relaciji izmedju Firefoxa i ostatka sistema, nema potrebe da gasim 850M jer retko gledam SP ionako, kad mi se gleda upalim EDGE i tad sve radi bez problema, Chrome nisam probao. To je na dnu prioriteta trenutno iako je iritantno :)

pa cime hoces da pretrazujes, sa bing-om? :D

Imas "zupcanik" za desne strane za podesavanja

Ma samo hoću da uklonim da mi to ne izlazi

pa cime hoces da pretrazujes, sa bing-om? :D

Pekinška patka?!?

Što se binga tiče,...

Sinoć pomažem jednom studentu u Parizu, preko TeamViewer-a, i on priča nešto statistika, ekonomija, proračuni. I da mi pokaže, guglao je sigurno petnaest minuta. I onda kaže, u fazonu, kako beše onaj, na b b b bing

Istu frazu, bing izbaci na prvoj stranici. Ono, i meni je bilo za ne verovati.

Meni baguje Quantum 61.0

Na primer, na četu na FB mi pokazuje da moja poruka nije delivered. Refresh, jeste delivered. Ne izbacuje mi poruke ostalih sve dok ne rifrešujem.
Na jednom sajtu mi kaže:

Unsupported Browser
Sorry! Your browser doesn't yet implement some features which are required.
The missing features are: datachannel, peerconnection

Ne znam u čemu je problem.

Vrh Dno