acep
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.11.2012
- Poena
- 225
Adwcleaner za početak.
Hvala druze ovo me spaslo! cheers
Adwcleaner za početak.
^^ Probaj resetovati Firefox.
I meni se to često ne vidi. Nekako mislim da je do ad-blocka![]()
Do samoga Firefoxa nije, inače bi kod svih nas sa istom verzijom Firefoxa bio isti problem...Sad sam nesto gledao,izgleda da ako je video postavljen ovde na forum,onako kao link (bez da moze da se gleda full screen) onda mi ne da vidim te dole dugmice,a ako je postavljen onako da moze da se gleda u full screen,onda ih ima!Samo ne znam zasto je to tako?
Sad sam nesto gledao,izgleda da ako je video postavljen ovde na forum,onako kao link (bez da moze da se gleda full screen) onda mi ne da vidim te dole dugmice,a ako je postavljen onako da moze da se gleda u full screen,onda ih ima!Samo ne znam zasto je to tako?
Gledaj 720pnpr 1080p 60fps snimci seckaju na svakih par sekundi a 4k video da ne pricam.
Kako se rešiti iskačućih prozora tj. reklama? Uguši brate, to nekad nije bilo tako cini mi se
I zašto se to nekom dešava a neko uopšte nema tih problema?
Google-ov podli način borbe?Samo u FF neće. Šta to može biti?
Nego, zna li neko kako da se spreči pojavljivanje one "pop-up" informacije o kolačićima (cookies)? Znate ono kad odete na neki sajt, a on negde, pri vrhu ili dnu strane, izbaci kao neku traku na kojoj piše da taj sajt koristi kolačiće...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari