Šta je novo?

Mozilla Firefox 6.0 Final

Raspada mi se flash sa 6.02 verzijom.....

Sad kad mi se petica stabilizovala koliko-toliko, ovo cudo ne bih instalirao da mi plate... (naravno za neku pozamasnu sumu bih se mozda i predomislio, ako neko hoce to da finansira:d)

Ima li jos neko problema sa bookmarkovanjem sajtova.
Evo kako meni izbacuje, sve moram sam da upisuje i ime sajta i lokaciju itd itd :wall:

Plus ne mogu da odaberem ni folder u koji hocu da sacuvam bookmarks nego moram da se ciganisem da sacuvam u bookmark toolbar folders pa odatle onda da ga prebacujem gde zelim:wall::wall::wall:

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    73 KB · Pregleda: 61
Poslednja izmena:
Kod mene je update-ovan FF na 6.0.2 i nemam tih problema , jesi li probao reinstalaciju FF-a

imas FEBE addon ( za koga ne znam kako se snalazi sa najnovijom verzijom) koji ti sluzi bas za to - backup celog ff i addon-ova , podesavanja , bookmarkse , cookies-e....

Ima li jos neko problema sa bookmarkovanjem sajtova.
Evo kako meni izbacuje, sve moram sam da upisuje i ime sajta i lokaciju itd itd :wall:

Plus ne mogu da odaberem ni folder u koji hocu da sacuvam bookmarks nego moram da se ciganisem da sacuvam u bookmark toolbar folders pa odatle onda da ga prebacujem gde zelim:wall::wall::wall:

Ni sa jednom verzijom do sada nisam imao problema sa bookmarksima....

Isti slučaj nikad problema. Vidi da nisi dodavao neki od dodataka kako bi povećao funkcionalnost pa se sve pretvorilo u negaciju iste

Isti slučaj nikad problema. Vidi da nisi dodavao neki od dodataka kako bi povećao funkcionalnost pa se sve pretvorilo u negaciju iste

Od addonova imam adblock plus,google docs i onaj mail notifier,xmarks video downloader helper i nista drugo. Sumnjao sam na xmarks da prave problem medjutim kada sam deinstalirao xmarks problem je ostao.

Inace sa bookmarksima sam imao problem i u 3.6.x verziji (ne secam se tacno kojoj) tada nije hteo da mi pamti bookmarkove. Sacuva ih ali kada se zatvori ff i ponovo pokrene njih nema.
Tada sam resenje izgooglao i trebalo je nesto u about:config da se podesi i posle toga je radilo zato sam mislio da je mozda i ovde slican problem ali izgleda da nije

u 99% slučajeva, problem je u dodacima (add-ons).
idi na Help, pa na Restart with Add-ons Disabled i vidi šta će da se desi.
kad ga ponovo restartuješ, vraća sva prethodna podešavanja dodataka (samo nemoj da čekiraš ništa u Firefox Safe Mode prozoru!)

Poslednja izmena:
imam problema sa fullscreen opcijom. kada kliknem , sve sto radi je cini mi se maximizira i ne da mi ama bas nista da radim (ff se zamrzne iako nema onog stop responding , etc). kada je 'end taskujem' pri ponovnom pokretanju , neki put mi da fullscreen , neki put ne. jel imao neko slican problem? ver. 6.0.2

Firefox 7 RC1 je na FTP serveru ;p 99,99% finalna verzija koja izlazi 27. septembra

2Vcoi.png

Mogao bi i link da ostaviš.

EDIT:

To je zapravo 7.0 beta 6 koja je RC.

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu, da ne zna neko kako se zove add on za firefox koji prati live fudbalske utakmice (koristio sam ga davno, još na 2.0 verziji). Stoji dole, lijevo u uglu i prati promjene... Mrzi me da stalno idem na livescore.com :)

Ja nisam video razliku izmedju verzije 5 i verzije 6 a evo već i 7mice

kako nisi :p

prva je vizuelna razlika, po defaultu si dobijao ona smesna brljava slova u 4, 5 i 6, u 7 su resili...o ostalih 999 bagova da ne pricam :p

po meni , nikad nisu ni trebali da stancuju verzije na ovaj nacin :p

Da ne otvaram novu temu, da ne zna neko kako se zove add on za firefox koji prati live fudbalske utakmice (koristio sam ga davno, još na 2.0 verziji). Stoji dole, lijevo u uglu i prati promjene... Mrzi me da stalno idem na livescore.com :)

Ja sam koristio footiefox , bilo mi zanimljivo :D

Nazad
Vrh Dno