Šta je novo?

Mozilla Firefox 5.0 Final

Da FF radi odlično jednostavno znači d aonaj ko to kaže ima slab kriterijum. Dovoljno je otići na sajt posvećen razvoju FF i videti da su i oni svesni problema sa memorijom i da bi taj problem koji s evuče od verzije 4 u 7 trebalo d abude ispravljen.
S druge strane tolika hvala google čeda koji pokreće 4-5 procesa i kad se nekoristi, bezbednost korisnika nepostoji itd. je bezpredmetna.

Uostalom ovo i nije tema čiji je duži

Zbog cega addon Lastpass moze da zaustavi internet na FF na nekih 20 sekundi? Bez njega radi normalno.
Istovremeno u IE radi net kad FF zastane.

@Kritika

Ne kazem ja da je Firefox 4 bio perfektan, ali nije bio ni izbliza toliko los, kao sto neki pricaju!

Poslednja izmena:
E tu se već slažemo. Kao što nevolim neopravdanu hvalu nevolim ni neopravdanu kritiku. Osnovni problem je onaj koji sma već naveo a to je preveliko korišćenje memorije. Sce ostalo su sitnice

Ja koristim verziju 7 od pojave prve bete, tako da se ni na jednoj verziji nisam duze zadrzao od verzije 3. U principu nisam imao nikakvih ozbiljnih problema. Zna da bude solidan zderac memorije, ali ja otvaram i previse tabova, nijedan drugi browser ne moze to da podnese, a da radi normalno. Plus sam navikao na ff izgled i kod mene on ne lici na druge konkurentske browsere, vec zadrzava izgled od verzije 2 koja je bila na mom racunaru(uz male izmene). Jedino je problem sto ljudi koji razvijaju add-one ne stizu da isprate pojave novih verzija, pa imam brdo add-onova koji trenutno ne rade, a instalirani su(ceka se update).

Nazad
Vrh Dno