Šta je novo?

Mozilla Firefox 4.0 Final

Ovaj ekstenzija nije ona koju sam ranije koristio.
A ctrl+T i Paste and Go je ok, to znam, ali nije to to. :p

Imam povremeno problem priliko otvaranja nekih sajtova, mahom kada ih prvi put otvorim, a ima slucaja kada se radi i o yt ... naime kada kliknem hocu da otvorim neki sajt otvori mi ovo
ma7f7v5YVGfqnzvkejNa016F3.jpg

i tako ce da mi otvara jedno 2-3x, i sledeci put kad budem hteo da otovirm, otvorice mi sajt... reinstalirao sam ff4.1 al opet mi pravi ovakve probleme ... neka ideja ?

Poslednja izmena:
ovo su svu moji addon-i
qCHV0zaFIFuHRLH9vf64XVtXg.jpg

ne verujem da je zbog toga... izbegavam da ih insltaliram da ff ne bi zakucavao. :s

Postoji li nacina da podesim FF da mi otvara pdf,word i ostale text fajlove preko google docs-a viewer 1.5?
Sada koristim foxit pdf plugin ali mi nesto sporo i traljavo otvara

^ PDF-XChange PDF Viewer

sa dvoklikom na URI tekst na stranici otvara ti se link u novom tabu...

To je ok, mada to vec imam sa TabMix Plus, i to sa middle click.
Ovo Paste & Go mi zatreba retko, ali sam se navikao na ponasanje iz FF 3.6 sa tom ekstenzijom gde sam podesio da se otvara u novom tabu. Navika, sta ces. :)

e ljudovi a ja imam problem :

znaci koristim firefox 4 i problem je u tome : monitor je nastelovan da ide u sleep posle 5 minuta i sad kad gledam filmove to je ok (monitor se ne gasi) ali kad pustim you tube ili neki drugi streaming po isteku ovih 5 min. monitor se ugasi ...:wall:

ja iskreno nisam nasao resenje osim da ga namestim da nikada ne ide u sleep ali to i nije neko resenje tako da ako neko zna kako i gde da se ovo stelne nek otvori dusu .......

poz

Imam povremeno problem priliko otvaranja nekih sajtova, mahom kada ih prvi put otvorim, a ima slucaja kada se radi i o yt ... naime kada kliknem hocu da otvorim neki sajt otvori mi ovo
ma7f7v5YVGfqnzvkejNa016F3.jpg

i tako ce da mi otvara jedno 2-3x, i sledeci put kad budem hteo da otovirm, otvorice mi sajt... reinstalirao sam ff4.1 al opet mi pravi ovakve probleme ... neka ideja ?
Imao sam identičan problem pre par meseci. Očistio sam Windows 7 Ultimate sa par anti-malware, anti-spyware alata (plus NOD32) i rešio problem. :)

Da li neko ovde ima star računar i ff4? Ne znam da li je forum tako zahtevan ili je do mozille ali ubi mi cpu na 100% kad je otvoren samo jedan tab na forumu i pišem reply u advanced editoru. Toliko se optereti ko da sam pustio prime95 a ne internet browser :wall:, pa ako treba više od 2 GHz za surf onda izem ti današnje programiranje :mad:. Evo ga, sad dok kucam ako hoću nešto da obrišem i zadržim backspace sekund, zapuca se pa mi onda obriše pola posta.
Da predupredim moguće odgovore:
- Spyware i viruse nemam
- Slično se događa na drugom vbulletin 4 forumu samo ne 100% već 90ak
- Extenzije sam probao sve da disejblujem
- Dve fleš animacije nisu krivci jer je isto i kad ih ubijem flashblockom
- Da operaši :) u Operi je sve ok (20-30%) i prinuđen sam da je koristim privremeno za Bench dok ne rešim ovo.

pitanje -

kako da podesim da kada firefox otvori sliku, da je stavlja centered ?

jako mi je bitno, ako neko zna neka mi kaze, uzasno me nervira sto Chrome i Opera stavljaju sliku centered, a firefox uz levu stranu.

jel se desava jos nekom da u firefoxu ne bufferuje video sa YT? Crvena linijica se ne popunjava, dok na svim drugim sajtovima normalno radi.. U operi radi sve normalno. Probao sam cak i 6.0a verziju da instaliram i isto se desava

aktiviran ti je HTML5 na Youtube-u, pa ti deluje ko da ti se ne puni linijica :) idi na YOUTUBE.COM/HTML5 pa proveri

Meni generalno Firefox 4.0.1 radije manje stabilno nego poslednja verzija trojke. Zašto - ne znam. Sve ekstenzije su update-ovane, a koristim:

AdBlock Plus
FireFTP
Gmail Checker
oldbar
Xmarks

Ne znam da li je vec bilo alo vrlo sam zahvalan ako mi neko kaze kako da uklonim ovo sa slike oznaceno crvenim dok mi se ucitavaju stranice..

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    555.4 KB · Pregleda: 125
^ I mene to muci. Hteo bi ili da je uopste nema ili da non stop stoji ta linija celom duzinom. Bas iritira kada non stop iskace -_-

Kako da namestim da mi Ctrl+E opet prebacuje na google search u gornjem desnom uglu. To je bilo u FF3 a sada nece.

Nazad
Vrh Dno