Mare
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2002
- Poena
- 815
Nema koristi maxton i daljedowla je napisao(la):posto sam ja do sada koristio samo maxton,ima li mozda nesto bolje u svetu browser-a?
Nema koristi maxton i daljedowla je napisao(la):posto sam ja do sada koristio samo maxton,ima li mozda nesto bolje u svetu browser-a?
kakvo je to pitanje? naravno da nema...dowla je napisao(la):posto sam ja do sada koristio samo maxton,ima li mozda nesto bolje u svetu browser-a?
ivo.r je napisao(la):Jel zna neko neku ekstenziju koja omogućava snimanje u .mht? Stara ne radi na 1.5.![]()
ZoNi je napisao(la):kakvo je to pitanje? naravno da nema...
Tools/options/general/languages/edit languages/serbian lang/removeDusanN je napisao(la):Posto sam instalirao jos ranije 1.5 verziju pa sam nesto menjao sa extenzijama i nekako nasao serbian language pack.
Da sve bude na srpskom. Ali sada jel zna neko kako da vratim na english jezik.
Sve sam prevrnuo i nisam nasao.
Jeste, navodno nova verzija treba da ispravi ovaj bugBokaco je napisao(la):Jeli je i kod vas firefox uz mht extenziju otvarao stranice po pola sata? Ni snimanje kod mene nije bolje islo. Zato sam digao ruke od toga.
Prvi je prvi a drugi je nigdeZoNi je napisao(la):eh... 2nd place nije los rezultat... bar ti ne sija sunce u oci, jer te prvi lepo zaklanja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari