Šta je novo?

Moze pomoc oko titla :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Borke

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2008
Poena
304
Skinuo sam titl sa sajta:http://www.podnapisi.net/
i ok odpakujem ga i sta sad?:trust:
nemam neko iskustvo u ovome tako da bi voleo da mi neko pojasni malo:)

Sad otpakovani titl iskopiraš u folder gde ti je film. Pustiš film. Ako player nije učitao titl samo ga preneseš preko player-a i uživaš u filmu.

:wave:

S'tim sto neki titlovi nece da rade na svim plejerima. narocito ako ima vise jezika u titlu!

Ja sam kopirao taj fajl u folder sa filmom ali ga nije nasao kad sam pustio film...:wall:

Ja sam kopirao taj fajl u folder sa filmom ali ga nije nasao kad sam pustio film...:wall:

koji player koristis za gledanje filmova ? pokusaj da preimenujes prevod da se zove isto kao i film.
film: Gone With The WindCD1.avi
prevod: Gone With The WindCD1.sub

znaci promeni samo ovo ispred tacke da se zove isto

koji player koristis za gledanje filmova ? pokusaj da preimenujes prevod da se zove isto kao i film.
film: Gone With The WindCD1.avi
prevod: Gone With The WindCD1.sub

znaci promeni samo ovo ispred tacke da se zove isto

Mislim da ti je ovo jednostavnije rešenje. Imaš i opciju Open Subtitles u player-u.

Iskreno sto se tice playera ja filmove vise gledam na tv nego na kompu:d

Znam za Open Subtitles u player-u nisam bash toliko neobrazovan:p problem je sto ga uopste nije tako pronalazio...

Imate mozda neku preporuku za player pa cu tako probati posto ja imam neki klasicni

Hehe ubode covek najbolji a da to i nezna :)

Heheh nisam mislio na Media Player Classic:d:d

no sredio sam titl.. bio je razmak izmedju jednog slova i tacke, a nisam to sinoc primetio i sad kad sam to sredio radi bez problema..

cak i na Media Player Classic :D

Hvala na pomoci:wave:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno