Ako ovo Huawei pindikalo pokrije 5 spratova stambene zgrade a da to radi normalno, pojescu ga, a antenicom iscackati zube

.
Na stranu sto stvarno nisam siguran kako bi takvi ruteri delili opterecenje izmedju puno racunara.
a kad ga ti pojedes, ja cu onda SVE rutere na nasem trzistu da pojedem i sve WI-FI karte, zajedno sa adapterima
Druze, WI-FI signal moze da se salje na izuzetno velike daljine, samo ako nema prepreka.
Uredjaj koji bi mogo da posalje signal na 5KM ne mora da prodje JEDAN!!! betonski (arimirani) zid.
To sto ti pokusavas je jako tesko, nezahvalno i nekorisno...
Bez skupljih rutera ne mozes da odredis kolicinu protoka za svakog korisnika!
Postoji resenje koje je po meni realnije a to je da ako imas na sta uradis to ovako:
Sa sve 4 strane zgrade stavis po jedan WI-FI ruter. na nekih 10 metara od zgrade.
Tako ce korisnici moci da izaberu jednu od 4 lokacije koju vide i na nju se zakace.
A da stavljas po spratovima... mislim da nema teorije da uspes.
A i ako uspes onda ti do tih uredjaja svakako treba UTP kabl. (bridz sa WI-FI na WI-FI ne radi bas tako dobro)
i na kraju, net ce da ti krade svako iz komsiluka.
Stanari sa 5 spratova, i da svi cuvaju pass... TESKO

DA zaklljucas uredjaje po MAC adresama... opet tesko, mnogo kucanja, i mnogo vremena i zahteva... Plus ako neko od stanara ima vise WI-FI uredjaja.
Mani se tog posla ako mene pitas

Bar se time bavim, i znam kolko to moze da ti donese para

Pogotovo sto ces u startu svakom korisniku reci da kupi Wi-FI kartu od 30e +...