Šta je novo?

Move TV (aplikacija) [nije tema o TV box-u]

DareA

Poštovan
Učlanjen(a)
21.12.2018
Poena
65
Da pokrenemo temu pošto je pretragom ne pronalazi a pošto sa gašenjem TotalTV i NETTV plus usluge i prelaskom na istu ima dosta pitanja tih korisnika u pogrešnim temama. A pošto je koristi više provajdera i u Srbiji i u inostranstvu i ako se na prvu čini da je samo prepakovana Iris aplikacija ima razlika i u radu i u nekim funkcijama.

Како да инсталирам Move TV апликацију на ''EON'' box?
EDIT: Успео са Google продавнице.

Poslednja izmena:
Pa kako sam skontao sledece nisam mogao da napravim nalog sa istim username kao sto mi je za mts.rs verovatno zbog migracije.
Morao sam da pravim novi korisnicki nalog za move.
Vezuje se kao za broj mobilnog, ne buce box paket? Mislim da su ovo razlozi.

Kapiram da kad odrade migraciju omogucice da se logujemo sa box mts nalozima gde su nam svi ti kanali otkljucani zavisno od paketa.

Ok je ovo da se isproba i da kukamo sta sve ne valja 🤣

Ja aktivirao Move, ali ne dopušta logovanje iako sam napravio drugi profil.Deaktivirao sam Iris go.Postpejd broj mi je u box 4 paketu?Da li nama korisnicima Iris tv, još uvek ne dopuštaju prelazak na ovu move aplikaciju?

Ja sam aktivirao Move sa istim podacima kao za Iris, samo mi sada nije jasno za Move mi piše i van ugovorne obaveze da je besplatno po datumu, a Iris bi trebao da deaktiviram, jer više nema informacije da mi je besplatan (Soko Lite)

I ja sam aktivirao move bez vecih problema, ali imam isti problem kao @simmke, imam MAX paket, a u move aplikaciji mi stoji da imam osnovni.

Interesuje me ako imam "Soko Lite" tarifu da li mogu da aktiviram "Move" na LG tv-u i da li je to promo i koliko traje promocija?
Hvala

Imam iris TV2024_GOLD HD u okviru Box 4, a ovu istu ponudu da aktiviram Move imam za Soko Lite broj koji nije u tom Box 4. I Box 4 i Soko Lite broj su mi vezani za isti nalog na moj.mts.rs. Da li će mi se deaktivirati Iris tv ako ovako aktiviram Move, i da li koristim isti nalog kao na Iris, ili pravim novi?
Meni je move ovaj besplatan dosao kao dodatak uz soko max broj koji je vezan za box4. Morao sam da pravim nalog nov na move nisam mogao isti username da koristim ko na mtsu. IrisTV mi je i dalje aktivan kao i irisgo. Mada irisgo mi je vezan za box4 :D

Svakako ne bi trebalo da ti deaktivira iristv od boxa.

Sad vidim da meni nudi isto i za Soko Max iz boxa. Jel ne traži neku verifikaciju broja telefona, jer mi je ta kartica u 4g ruteru na vikendici?

Ista stvar je i kod mene, imam najjači Box paket, sve otključane TV kanale, instalirao Move aplikaciju i na njoj imam samo osnovni paket. Totalna budalaština da ne povežu profile ali dobro. Inače aplikacija radi jako dobro, duplo je brža od Iris Smarta i stvarno bi bilo lepo da to prebace sve već jednom

Kod njih uvek mora sve komplikovano.Treba im pisati i zaliti se.

Sad vidim da meni nudi isto i za Soko Max iz boxa. Jel ne traži neku verifikaciju broja telefona, jer mi je ta kartica u 4g ruteru na vikendici?

Ne traži nikakvu verifikaciju, čak sam na oba broja (Soko Lite i Soko Max iz Box-a) aktivirao usluge sa 2 nova username.

Nejasno ?
i mislim da ne pise u obavestenju u portalu
Ako je Iris Go mogao nezavisno da radi na 3 uredjaja logovanja... Mobilni , Tablet, projektor
Na koliko uredjaja MOVE aplikacija sada po novom moze da se koristi ?

obnovio sam ugovor omorika S pocetkom septembra, je li 6 free mjeseci za move/iris od tog dana ili od momenta aktivacije tj od danas....hvala

Nejasno ?
i mislim da ne pise u obavestenju u portalu
Ako je Iris Go mogao nezavisno da radi na 3 uredjaja logovanja... Mobilni , Tablet, projektor
Na koliko uredjaja MOVE aplikacija sada po novom moze da se koristi ?
1762675860561.png

Nažalost, samo 1 mobilni uređaj i 1 Smart TV uređaj.

To je velika promena i nepovoljnost u odnosu na Iris GO/SMART koji se dobijao uz recimo "Soko Lite" tarifu.

Move aplikacija uz Supernova kablovsku dolazi sa 1 smart slotom, i 3 mobilna/pc slota.
Ta uz mobilne tarife ocigledno ima vise ogranicenja.

obnovio sam ugovor omorika S pocetkom septembra, je li 6 free mjeseci za move/iris od tog dana ili od momenta aktivacije tj od danas....hvala
Istu dilemu sam imao. Nakon više čitanja, moje razumevanje je da je 6meseci besplatno ako se aktivira u toku promo perioda, znači do 31.12.2025. za sada taj datum stoji, meni bi lično odgovaralo da mogu što kasnije aktivirati, tako da se nadam da će produžiti tu promociju. Već su jednom produžili, na jednom mestu stoji 30.11.2025.

Edit: posle ide 6m od dana aktivacije
Edit 2 😃 verovatno će obračunski period zaokruživati na pun mesec, znači ona fora ako aktiviraš 28 u mesecu računa da je celi mesec korišćeno

Jel tako treba ili je neki zez,HBO paket mi radi u aplikaciji a na kablovskoj ne radi?Reko možda neko zna,dok ne cimnem njih...

Cartoon Network prebacen u HD na MOVE, AMC jos uvek ne... Takodje deciji kanali Baby TV i Nickelodeon HD imaju opciju promene audio jezika jedini na platformi... I moram da pohvalim da su popravili malo kvalitet audija, vise ne zvuci toliko kompresovano, medjutim slika i dalje raspad :sick:.

Kad aktivirati move mesec dana besplatno kada treba deaktivirati da ne bi krenula naplata ? U aplikaciji ispod svake usluge fiksni, internet, televizija stoji po mesec dana, jel to znaci da moze tri puta da se aktivira po mesec dana

kako ide aktivacija uz Omorika S tarifu, meni pise 6 mjeseci gratis od momenta aktivacije, je li kad podnesem za aktivaciju online preko sajta dobijem sms poruku ili sta ? hvala

Nazad
Vrh Dno