Šta je novo?

Mount & Blade

ipak sam kupio ceo set, danas sam probao singleplayer svih delova probaću cRPG sada :)

EDIT: Na kom serveru igraju naši? :)

Poslednja izmena:
Nema servera na kojem igraju samo "naši" al čim progovoriš neko će da ti uzvrati, ima dosta igrača sa prostora ex yu.

Mnogo sam slab... konacno seo u konja uzeo lance i opet sam slab...
Gledao sam na wiki neke buldove i pravim agility konjanika, e sad tamo ima koliko poena STR, koliko AGY ali postoji i neka pozicija CONVERTED u mom buldu ih ima 8 poena a ne znam sta je to?
ostale pozicije u buildu su poznate

Možeš konvertovati poene: 1 atribut u 2 skill poena i obrnuto.
Preporučio bih ti da boraviš malo na cRPG forumu jako je živ i ljudi će ti rado pomoći. Od velike pomoći ti je podforum - Beginner's Help and Guides, tu imaš u sticky - Solid Builds.
Također nemoj da praviš hibrida (da dodaješ sve živo, 1H, 2h, throving, archer, riding. itd.) takvi karakteri su uglavnom slabi, mislim može se i tu napraviti neki solidan lik al to da dobro znaš šta hoćeš (čitaj da igraš već duže vrijeme) pa da planiraš tog lika negdje do 35 levela.
Moj savjet ti je da se odlučiš za jednu klasu i drži se nekog builda po preporuci (vidi solid builds) i vježbaj. Kao što si i sam već vidio u ovoj igri potpuno ovisiš o svojoj vještini, neće ti pomoći nikakvo nasumično klikanje. Potreban je savršen tajming i za blokiranje kao i za udarac.

Vrh Dno