Šta je novo?

Mount & Blade

ajde pls da li neko zna link da ja skinem crack..A da vas pitam koja je vama najbolja verzija gledao sam neke klipove sa nekim verzijama gdje su vojnici kao rimljani opreme i to da li neko zna koja je to verzija ili moze li da mi da link od neke dobre verzije?

e ljudi pls mozel neko da mi nadje link da kupim serial key ali da nije puno skup ja sam nasao ali 30$ a cuo sam da negdje ima po 10$ moze neko nac nemoj me moderatoru banovat mislim one poene sto sam ovo pitao..

da li neko zna gdje mogu naci crack za Mount&Blade Hegemy Mod 2 kako se vec zove??? odnosno Mount&Blade 0.960 Beta Version?

Moja preporuka ti je da igras onu verziju koja je zvanicno izasla u prodavnice i za koju postoji crack. Retko koja ver m&b je krekovana, tako da ne verujem da ces naci ono sto trazis.

ma care ja sam nasao crack za sve verzije sada igram 0.960 i 0.960 beta version to je bas dobar mod Mount&Blade Hegemy Mod 2

Ako se nekom svidela ova igra neka proba mod PROPHECY OF PENDOR. JAKO KVALITETNO!!!

Trenutno igram ovu v1.011, al jedva čekam Mount & Blade: Warband - jer multiplayer je ipak :Klanjanje

Par klipova od testera za M&B:Warband Multiplayer Beta:

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oKhXrfq5ltQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oKhXrfq5ltQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hnegsFEVXLg&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hnegsFEVXLg&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/boyn-RHhlOQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/boyn-RHhlOQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Da li ce se Warband kupovati opet ili ce biti besplatan za trenutne vlasnike licenci?
Ako je neko nasao, iskreno, mrzi me da citam. :D

Izašao je Mount & Blade: Warband.
Igra je teška 607mb.
In a land torn asunder by incessant warfare, it is time to
assemble your own band of hardened warriors and enter the
fray. Lead your men into battle, expand your realm, and claim
the ultimate prize: the throne of Calradia! Mount & Blade:
Warband is the eagerly anticipated sequel for the game that
brought medieval battlefields to life with its realistic
mounted combat and detailed fighting system.

Features:
Graphical overhaul: Support added for HDR, FSAA, depth of
field, soft particles, tone mapping, and many other effects

New models with greater detail and high-quality textures

Multiplayer battles with up to 64 players. Multiplayer modes
include Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag,
Conquest, Battle, and Siege

A campaign allowing you to become the ruler of a faction and
convince lords to become your vassals

The ability to upgrade your companions to vassals by granting
them lands

The ability to marry a lady of the realm for romance or cold
political gain. Try to win a ladyÆs heart through poetry or
bravery

Improved mechanics for soldier morale: Soldiers will break and
run away if their morale gets too low

Pick any projectile off the battlefield for use as additional
munitions

New motion-captured combat animations

Numerous improvements to the combat system: Your shield will
still stop arrows even if you are not actively defending

The ability to play multiplayer matches on random maps as well
as hand-designed ones

Multiplayer equipment system: Earn money by fighting opponents
or accomplishing goals

The ability to use most throwing weapons in close combat:
Switch to using a javelin as a short spear when the enemy gets
close

Spend gold on more powerful equipment, using a carefully
balanced system that will make combat more exciting without
giving too much of an advantage to the leading team

System Requirements:
Operating system: Windows 2000/ME/XP/Vista/Windows 7
Processor: 2.1Ghz or higher
Memory: 1 GB
Hard disk space: 900 MB
Video: Graphics card (128 MB+)
Sound: Direct X-compatible sound card
DirectX®: Directx 9c
http://www.mountandbladewarband.com/

Poslednja izmena:
Igram ovo već par dana i oduševljen sam. Osnovni mod je odličan ali sam prešao na cRPG.

cRPG je modifikacija osnovne igre koja simulira MMORPG. To znači da me ubijaju ko zeca čim me vide. Ono što je super jeste što XP i zlato dobijate ukoliko se nalazite blizu mesta zločina tako da svakako napredujete iako vas svi okolo gaze kao krpu. Uspeo sam ubiti dvojicu sasvim slučano a ubijen sam nebrojeno puta. Očekujem za dan dva da skupim dovoljno love za bolju opremu pa će valjda biti bolje.

Mod ima manjih grafičkih gličeva i same bitke kod mene laguju povremeno, što i nije čudo s obzirom da su borbe 50vs50 ljudi. Morate učestvovati u toj frci da bi ste videli i osetili koliko je dobro. Ne sećam se kada mi je poslednji put bilo zabavno da me gaze u nekoj igri ali ovde jeste svakako pošto je igra izazito timska, mada u cRPG modu ima likova koji su neverovatno iskusni i po nivou i po skillu.

Danas sam igrao 90 vs 90. Ludnica!

Samo imam problem, još uvek ništa nisam kupio a kopljanici na konjima me obožavaju...

Sjajan opis C-RPG moda za Warband:

[YOUTUBE]EMm1bhUklK0[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Donacije su već tu, na sajtu. Mod će prerasti u browser strategiju gde ćeš kupovati opremu i planirati taktički deo dok ćeš u samoj igri voditi bitke.

Mod nikako nije balansiran jer su tu likovi ko zna kog lvla i generacije koji igraju verovatno preko 3-4 meseca. Kada vidiš lika na konju u full plate mail oklopu, beži od njega. Takvi početnike ubijaju tako što ih pregaze konjem i to bukvalno. Ko želi balans taj igra Native mod Warbanda, ko želi da jednog dana bude baja i spreman je da bude gažen nedelju dana da bi to postigao, igra C-RPG mod.

Da li je za ovo gore potrebna original igra?

Potreban je original.

Evo mali tutorial i pokazatelj kako igraju pro igrači, ja za sada samo spamujem jer je blokiranje veoma teško za usavršiti:

[YOUTUBE]L9jHcZjWw9U[/YOUTUBE]

Igra ne mora izgledati zaostalo, mnoge stvari se daju srediti modovima. Prvi video su modovi za Mount & Blade. Za Warband za sada nema puno modova ali igra podržava HDR i ima druge opcije koje fale u originalu tako da za tim nema puno potrebe.

[YOUTUBE]2QEN7N9YZ2E[/YOUTUBE]

h_1277764250_ad142f7742.jpg

Ovo veoma lepo izgleda, single player sam sit izigrao, sad mi žao što pre par dana nisam pazario Warband za 5 EUR (...žao mi sad da dam 20 EUR)

Možda bude oko Nove Godine opet na popustu. Singlplejer sam malo igrao mada mi nije naročito interesantan. Prvi Mount & Blade je singlplejer baziran zato što je na igri radilo samo dvoje ljudi, jedan Turčin sa suprugom. Na Warband-u je radilo više ljudi, sada je to već mali studio i akcenat je bio na multiplejeru tako da su razlike u skirmish modu ne naročito velike.

Multiplejer podržava više igračkih modova, najčešće se igra Bitka (Battle) gde kada zagineš čekaš kao u CSu da jedna strana pobedi da bi počele sledeća runda (igra se 6 rundi). Postoji još Osvajanje ili Odbrana Zamka (Siege) gde imaš 4 života i igra se dok jedna strana ne probije ključne tačke pa se onda menjaju uloge (u suštini ista stvar kao Assault mod iz prvog UTa). Postoji Duel gde se boriš jedan na jedan i pokazuješ umeće u borbi. Ima još modova koje nisam probao, među njima je Strategus, CTF i možda još koji koga se ne mogu setiti.

Pored toga imaš 3rd party modove za igru koji menjanju mnogo toga a neku su igrivi u multiplejeru. Ja igram cRPG mod koji čuva informacije o igračima na svom serveru i koji je zapravo MMORPG PvP mod. Trenutno je neizbalansiran ali peč koji dolazi će to srediti. Takođe je pun gličeva ali je neverovatno zarazan i zabavan, pogotovo na EU_cRPG 4 NEW serveru na kome igra između 120 i maksimalnih 180 igrača zavisno od doba dana. Server je totalno rasulo, pravila postoje ali ih malo ko poštuje (mada za teamkill obično popuješ kick ili ban) ali je najzabavniji PUG koji sam igrao do sada.

Igru počinješ kao seljak i to si do nekog 20 nivoa. Nigde ne piše da si seljak ali se to oseti, jer si prvih 20 nivao topovsko meso. Na sreću to ne traje dugo, možda dan, dva intenzivnog igranja. Trenutno su oni sa lovom (visoki nivoi što su zaradili puno zlata kroz bitke) što nose plate armor i jašu najjače konje prejaki ali će ih izbalansirati peč. Mada najgori su strelci na konjima, melee konjanici ih ne mogu stići a seju smrt unaokolo, bar dok ih ne skineš sa konja onda su glineni golubovi ko svi strelci.

A koji još mod kombinuješ sa cRPG a da radi u multiju? Konkretno me intersuju poboljšanja grafike i slično.

...upravo sam naručio sa "Hut-a" Mount and Blade Warband Collectors Edition za 12 EUR. Nisam mogao da čekam neko potencijalno sniženje na steam-u, upalio sam se... :D

Singleplayera sam se dosta naigrao, ali evo ima već skoro pola godine da se ne skidam sa multiplayera. Zarazno je pravo. Uglavnom igram siage, battle i treniram na duel serverima. Ono što te vuče da igraš i treniraš jeste što svi imaju iste mogućnosti, sve je na tebi kao igraču. Znači samo biti uporan i trenirati. Sjećam se kad sam počeo igrati čovjek se iznervira vrlo lako. Npr. dođeš kao imam mač i štit e sad ćemo vidjet ... Međutim priđe ti lik i sasječe te da neznaš kud si pošao i kako je to uradio. Sada za sebe mogu reći da sam prilično dobar al tamo se ima svaki dan nešto novo naučiti.

Frozen Synapse je u beti, izlazi sledeće godine. Ne znam zašto je u izboru za 2010.

Poslednja izmena:
Posljednjih mjeseci sam se potpuno zarazio sa jednim modom za Mount & Blade: Warband. Riječ je o cRPG modu o kojem je G@W u postu gore već nešto napisao. Preporučio bih svima ovu izvrsnu igru i ovaj izvrsni mod. Naravno za igranje ovog moda potrebno je imati originalni M&B: Warband, koji uopšte nije skup. Ja sam svoj kad je izašao platio nekih 25€ na Sendit-u (sad je €9.99).

Službena stranica moda www.c-rpg.net

Dva nova klipa "Battle of the Guilds"

Mount & Blade Warband: cRPG Documentary "Battle of the Guilds" [Part 1]

Mount & Blade Warband: cRPG Documentary "Battle of the Guilds" [Part 2]

Poslednja izmena:
Fino je chadz sredio sajt, nema sta. Ja se bojim da opet krenem sa modom, jer sam prosli put uhvatio sebe da cRPG igram kada god imam slobodnog vremena.

@Mau53r

Od mene preporuka za klan The Bandits ili kako se vec Gnjusova druzina sada zove ;)

Vrh Dno