Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Hitno mi treba odgovor na jedno pitanje! Da li mogu V3x reflashovati sa Monsterpackom od obicne V3??? stigo mi je primerak iz Italije,pa nece na nasu mrezu. hvala
Pa, ajde i da je V3i, koji je tu i tamo sličan, ali V3x ima drugačiji ekran bre (320 x 240 piksela), ne da ne može softver od V3, nego teorije nema... Ako pak odlučiš da ga zavališ, javi se
imam jos jedno pitanje "samo". Znam da sam dosadan ali bolje je da pitam....
Dakle,da li mogu flashovati telefon koji je zakljucan samo na Italijansku mrezu,mislim da li cu ga time otkljucati?
Pozdrav.
Nije isto promena softvera operatera,to se i uklanja flesovanjem,ali ovo je uklanjanje SIM lock-a i nije uopste toliko jednostavno a u nekim slucajevima i dosta puta skuplje od flesovanja (kao kod recimo Nokia 6630/80)!
Pozdrav ,)
Da,da. u medjuvremenu sam i ja to shvatio.Potrebni su neki kodovi i tome slicno.Izgleda da je jos uvek nov fon cim ne postoje za njega.nisu ih jos provalili... Pozdrav