Šta je novo?

Motorola V3x

Del Boy

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2005
Poena
319
Hitno mi treba odgovor na jedno pitanje! Da li mogu V3x reflashovati sa Monsterpackom od obicne V3??? stigo mi je primerak iz Italije,pa nece na nasu mrezu. hvala

Pa, ajde i da je V3i, koji je tu i tamo sličan, ali V3x ima drugačiji ekran bre (320 x 240 piksela), ne da ne može softver od V3, nego teorije nema... Ako pak odlučiš da ga zavališ, javi se ;)

sad sam provalio..malo sam cackao po mrezi,drugi program za flash i naravno poseban pack za V3x. hvala ti u svakom slucaju.

imam jos jedno pitanje "samo". Znam da sam dosadan ali bolje je da pitam....
Dakle,da li mogu flashovati telefon koji je zakljucan samo na Italijansku mrezu,mislim da li cu ga time otkljucati?
Pozdrav.

Ne verujem da ces flesovanjem ukloniti SIM lock,to bi vec bilo isuvise lako i onda nebi flesovanje kostalo visestruko manje nego"dekodiranje"!?

Flesovanje

Trebalo bi da ces da uklonis lock, ja sam flesovao v550 sa v620 softwareom i izgubili su se sva T-mobile sr....a. srecno...

Nije isto promena softvera operatera,to se i uklanja flesovanjem,ali ovo je uklanjanje SIM lock-a i nije uopste toliko jednostavno a u nekim slucajevima i dosta puta skuplje od flesovanja (kao kod recimo Nokia 6630/80)!
Pozdrav ,)

Da,da. u medjuvremenu sam i ja to shvatio.Potrebni su neki kodovi i tome slicno.Izgleda da je jos uvek nov fon cim ne postoje za njega.nisu ih jos provalili... Pozdrav

100% je da ne moze na taj nacin da se dekodira ne samo v3x nego i sve druge mortorole..

Nazad
Vrh Dno