Imao sam prilike da nekoliko dana koristim ovaj telefon i imam samo reci hvale. Ne znam tacno koliko drzi baterija ali deluje da drzi sasvim dovoljno posto se posle tih nekoliko dana neprestanog koriscenja nije istrosila. Odusevila me je i Motorola kao takva (jer sam do sada bio zadrti SE-ovac) jer se prakticno sve u telefonu moze promeniti i prilagoditi svojim potrebama (napr. osetljivost mikrofona,zvucnika,duzina snimanja videa...)
Ni ja nisam primetio nikakvu sporost u radu, i to sa originalnim softverom (za novije verzije se navodi da su i brze od orig.)
Sve u svemu odlican, i vise nego odlican telefon za te pare, mogu reci best buy. Odlican ekran, odlicna izrada od kvalitetnog materijala koji ne shkripi i pucketa u ruci. A da, telefon je bio nebrendiran, dakle sivi, i dobio sam karticu od 64MB uz njega.
Da ne bude zabune, hvalim a pricam u proslom vremenu, telefon sam kupio za poklon.
Inace ima da se skinu tkzv. Monster Pack-ovi kojima se menja postojeci softver, tj. update-uje.
Odlican sajt (tacnije forum) sa pregrstom informacija na nama bliskom jeziku,uz pomoc koga sam za par dana saznao bukvalno sve o podesavanjima:
http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=7