Šta je novo?

Motorola V360

MegaSkot

Nenadmašan
Učlanjen(a)
04.12.2003
Poena
2,125
Bacio sam oko na ovaj mob, ima sve sto mi treba, cak i vise od toga, a cena prostojna: 120e.
Zanimaju me utisci iz prve ruke od ljudi koji su ga imali ili imaju, valja li cemu??

Kupio sam ovaj mob i odusevljen sam !
lako se povezuje na komp preko USB kabla koji je izuzetno lako naci posto se koristi cesto za digitalne foto-aparate i u mom slucaju, za card reader 8 in 1, s kojeg sam ga i skinuo:D
Mp3 reprodukcija je odlicna, ubacena i 512Mb kartica tako da mi sluzi i kao player.
Sve u svemu, odlican mob sa cenom od 115e (sa slusalicama) ;)

p.s. u zemljama u okruzenju i dalje,ovaj mob se prodaje sa karticom od 64Mb koja ide uz telefon, posto je ovo Srbija, malo gde se dobije, citaj: nigde :wall:

Koliko mu traje baterija?
Izgleda jako lepo, al' meni je bitna autonomija posto jos uvek imam traume od telefona sa kratkim trajanjem baterije(C35,V525,Mpx200...)

Mene takodje interesuje jos par stvari :
1.Da li je izlaz za slusalice stereo? (logicno je da bude, ali na GSM Areni sam citao komentare koji kazu drukcije)
2.Kao jednu od mana mu navode sporost u otvaranju aplikacija, pa me interesuje kako si ti generalno zadovoljan brzinom telefona u menijima itd.?
3. Sa koje je mreze skinut taj konkretan model?
Hvala

Poslednja izmena:
Ovaj je skinut sa Vodafona ali cu mu menjati softver.
Crno sivi modeli - Vodafon
Plavo sivi - T-Mobile
Sivi - cist softver !!!

Baterija traje oko 5 dana, a stalno ga njakam.
Stereo zvuk na slusalicama.
Sporost u aplikacijama? Nisam primetio

Je'l ekran kao na V550 ili manji?

I jos par pitanja:

1.Sta korisitis kao player, ima li onaj JAVA program kao na E398 ili pustas iz my sounds/music foldera?

2.Kako transferujes fajlove tj. da li moze copy/paste sistem i da li ga komp vidi kao prenosni disk?

3.Koliko ti traje kad slusas muziku?

4.Da li mozes da menjas pesme dok je zatvoren ili moras da ga otvaras?

5.Gde je 115e, moze i na PM?

6.Koliko je tflash od 512Mb?

:wave:

1. pustam mp3 iz music foldera, oznacis koje zelis i on ih redom pusta
2. fajlove prebacujem preko Motorola Phone Tools-a na principu copy/paste
3. ne forsiram previse muziku tako da je tesko reci koliko tacno traje baterija na taj nacin ali, ja sam zadovoljan. Kad spojis mob na komp, puni se baterija, zato je nezgodno utvrditi koliko traje ;)
4. mora da se otvori ttel, da bi menjao pesme, sto inace i ne radim, poredjam ih odmah
5. najniza cena koju sam nasao, od 115e, je u nekom mob shopu u Indjiji, 064/ 26-88-151
6. 512Mb je 25e, ja sam dobio za 20 uz telefon ;)

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/638/Motorola/V360

Poslednja izmena:
Fala na odgovorima, dosta mi pomazu...:D
Ja sada imam V550 koji je vec pomalo mator ima mi oko 1,5 godina, pa razmisljam da ga menjam....
Necu ni ja nesto preterano slusati muziku na njemu, eventualno kad idem na trcanje ili negde blizu da ne bi vucljao Sonija HD-5 od 20 giga bezveze...

Poslednja izmena:
Koja je konkretno mana tog Vodafon softvera? I da li se promena softvera moze odraditi u domacoj radinosti ili mora da se nosi u servis pa da me oni dodatno oderu :) ?

Imao sam prilike da nekoliko dana koristim ovaj telefon i imam samo reci hvale. Ne znam tacno koliko drzi baterija ali deluje da drzi sasvim dovoljno posto se posle tih nekoliko dana neprestanog koriscenja nije istrosila. Odusevila me je i Motorola kao takva (jer sam do sada bio zadrti SE-ovac) jer se prakticno sve u telefonu moze promeniti i prilagoditi svojim potrebama (napr. osetljivost mikrofona,zvucnika,duzina snimanja videa...)
Ni ja nisam primetio nikakvu sporost u radu, i to sa originalnim softverom (za novije verzije se navodi da su i brze od orig.)
Sve u svemu odlican, i vise nego odlican telefon za te pare, mogu reci best buy. Odlican ekran, odlicna izrada od kvalitetnog materijala koji ne shkripi i pucketa u ruci. A da, telefon je bio nebrendiran, dakle sivi, i dobio sam karticu od 64MB uz njega.
Da ne bude zabune, hvalim a pricam u proslom vremenu, telefon sam kupio za poklon.
Inace ima da se skinu tkzv. Monster Pack-ovi kojima se menja postojeci softver, tj. update-uje.
Odlican sajt (tacnije forum) sa pregrstom informacija na nama bliskom jeziku,uz pomoc koga sam za par dana saznao bukvalno sve o podesavanjima:

http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=7

Poslednja izmena:
MadMan je napisao(la):
Najveca mana je Vodafone softver, treba se njega resiti ;)

I najmanji problem, sa tim imam dosta iskustva
Radio flash software-a:
V525 @ V600 i
V550 @ V635 ili tako nesto....
:wave:

Znam, ali nije mi problem zato sto sam odradio flash na cca 5-6 komada...po nekoliko puta, tako da ako budem uzimao nemam ni 1 dobar razlog da placam :D

Bih, ali dok nadjem sve potrebne stvari trebace vremena, mada ako hoces mogu...

Evo sad sam nesto gledao, ajde ovako:

1.Ugasi tel.
2.Pritisni i drzi * i #
3.Dok drzis ta dva dugmeta upali tel.
4.Procitaj sta pise, trebalo bi da da oznaku bootloadera....

Jesi li znao za tu foru pre, a? :D
Salim se trebao mi je ta 08.D0. oznaka da znam sta da trazim....

idi sad na:
Setting-->Phone Status-->Other Information-->S/W version

To sam i ja juce pogledao i mnogo mi se dopada taj mod, pa sam njega i mislio da radimo, ali prvo da vratimo unbranded soft, pa da ubacimo i yuetmod...naravno ako hoces, ja lichno mislim da je bas fensi...:D

Ajde onda cu ja jos malo da pogledam koji MonsterPack da skinem(tj. da nadjem najbolji - najnoviji)....

Da, interesuje me i da li moze video zapis da se gleda preko celog displeja, to bi bilo super posto sam ubacio nekoliko filmova u mob ;)
Inace, sa Vodafone software-om nema snimanja glasa.

To vec ne bih znao da ti kazem, mada verujem da moze uz neki java programcic...

Video sam da ima i neki Winamp Lite za motorolu V360:-devil-:
Imam poverenja u tebe Bojsa...:bottle: :,,:

Vrh Dno