Meni se isto desavalo, ali kada sam iskljucio kaspersky, prestalo je. Tako da probaj tu varijantu...Tom^Cat je napisao(la):Evo imam i ja jedan problemcic, pa da ne otvaram novi thread...
Kada povezem mobilni sa kompom nakon nekog vremena ActiveSync (v3.8 sa MS sajta) izbaci Error i nece vise da se poveze, moram da istekam kabl pa sve ponovo.
Ovo se ne desava samo tokom sinhronizacije podataka nego i kad se sve zavrsi, znaci dok samo onako stoji. Zanimljivo je sto i nakon toga mobilnom mogu bez problema da pristupim preko Mobile Device i prebacujem fajlove i ostalo.
Jel zna neko do cega je ovo ?
sikili je napisao(la):Vratio sam se, mada mi se vise svidja 2003-ka.
Siroce je napisao(la):I jedno pitanje za Nidzu, u sta kompresujes? Divx? Meni stvarno seckaju neki filmovi u scenama sa mnogo pokreta, cak i kad stavim 22050 mono, mada je slika pun ekran.. Cak i kad iskljucim posprocessing opet seckaju..
p.s. kada uradim benchmark postigne nekih 115% zato sto u ostalim sporim scenama nabije nekih 150%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari