Šta je novo?

Motorola Edge 40 Neo

Pa i meni je sad kad bolje razmislim isto "hm"..pretpostavljam da su i današnji modeli novi sa 13icom,tj nema navedenog modela iz kutije sa 14icom.Mada je uzet "nov" al otpakovan,od lika sa 1000+ ocena..

Upravo. Evo vrati se na treću-četvrtu stranu ove teme da vidiš diskusiju o 14-ici i šta je uradila konkretno performansama baterije.

Da,video sam...ali dzaba kad je na njemu 14,a očaj bat.
Eve i sličice,ako je ovo merodavno.

Prilozi

• Screenshot_2025-05-26-20-43-20-967_com.viber.voip.jpg
    Screenshot_2025-05-26-20-43-20-967_com.viber.voip.jpg
    44.7 KB · Pregleda: 33
Poslednja izmena:
Nov je dosao sa 13 icom, kasnije je stigao apdejt na 14. Neko je ocigledno drndao i koristio telefon pre prodaje i nije bas nov nov nov. Cecse koristim telefon i izgura dan bez problema, (igrice ne igram) cak stavise nisam imao problem ni sa andr 13 sto se tice baterije.

Meni posle godinu i po, sa oko 5 sati SOT-a, na kraju dana bude oko 30% preostale baterije.

Pola dana je na WiFi, a pola na 4G.

Tanko

Prilozi

• IMG-0e987be1a0d636d9a124f0d675b379b3-V.jpg
    IMG-0e987be1a0d636d9a124f0d675b379b3-V.jpg
    72.2 KB · Pregleda: 23
Bitno da instagram vozi u pozadini, ko **** bateriju telefona. Zato mi se sviđao Žaomi, pobije te pozadince u jedan-dva.

Evo ga moj posle 8 meseci, napunjen sinoć neko vreme, osvanuo jutros sa 98%, dovela ga na 70 sa - naravno - instagramom, jebo me instgram. Realno baterija nije nimalo reprezentativna u odnosu na sam telefon koji bukvalno obožavam, meni lično ne smeta previše pošto jelte brzo punjenje, uz relativno lagano korišćenje kao danas (ako opet ne zaglavim na prokletom instagramu) neću da ga punim do sutra uveče. Mada primećujem da mi se u zadnjih par dana baš greje kod instagrama, nije to do sada radio. Sve mi miriše da će da padne detox od društvenih mreža (druga opcija mi je factory reset, a to mi se baš i ne radi).

@Djolekg - ne znam šta da ti kažem osim da očigledno nije toliko nov koliko bi trebalo. Klasika saveti za ovakvu situaciju, isprazni bateriju do nule (da se fon sam ugasi) pa ga onda napuni, factory reset, možda se malo popravi. I ograniči pozadinski rad svemu što ti baš ne treba.

Prilozi

• viber_image_2025-05-27_20-48-51-769.jpg
    viber_image_2025-05-27_20-48-51-769.jpg
    63.8 KB · Pregleda: 13
Kaze da je blokiran instagram da radi u pozadini,ali opet radi.Zbog baterije sve zivo sestric gleda da pogasi,još mu fali samo crno-bela slika da bi bio tip-top.

Blokiran i meni pa evo koliko je blokiran. Sad sam ponovo bacila pogled, ima više pozadinskog nego realnog rada.
Facebooka sam se odavno rešila, i ovo Meta ****** će izgleda istim putem.

Kaze da je blokiran instagram da radi u pozadini,ali opet radi.Zbog baterije sve zivo sestric gleda da pogasi,još mu fali samo crno-bela slika da bi bio tip-top.
Djole, probaj umesto Instagrama da instaliraš Myinsta. Ja sam isto uradio na Samsungu, imam utisak da manje troši bateriju.

Nazad
Vrh Dno