Šta je novo?

Motorola Atrix - Netbook na mobilni nacin :)

zechs

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2008
Poena
645
motorola-atrix-europe.jpg

http://videos.cnet.co.uk/crave-live/motorola-atrix-40000721/

fingerprint reader? :D

WHY? :D

'oce raditi to dobro...nadam se...simpaticno,ali da li je bas prakticno i koliko pouzdano

edit...
ali zato: tegra2, 1GB RAM, 960x540 screen resolution, 1930mAh...
po ovome BUKVALNO zvuci kao telefon iz snova.
jace/bolje ne(moze)treba....

Poslednja izmena:
a u americi ce na ugovor biti samo 150 dolara... onaj dock ce kostati 60$, a laptop nadogradnja(u nedostatku boljeg naziva) samo 150$...

niko ne moze ni prismrditi ovom telefonu trenutno...

Poslednja izmena:
Telefon otkida sa 1 gb RAm-a i dual CPU-om. Baterija najbolja do sada. Sa e72 idem na njega čim ga se dočepam u prodaji.

nece ga biti kod nas...ni jedna android motorola do sada nije

pa nece mozda u telenoru vipu itd...ali "nije" ni iPhone stigao na nase trziste xD

nije "must have" ali 'telefon' sa otvorenim OSom, hardwareom dovoljno jakim da zameni hd video player/music player/foto aparat/konzolu, laptop nakon ovoga gubi smisao(hdmi ftw). bukvalno. ovo je cak i jace od laptopova u istom cenovnom rangu.

Kao što se vidi, delje sve ispod sebe...

Prilozi

• G2quad-e1287514311151-600x1000.png
    G2quad-e1287514311151-600x1000.png
    150.6 KB · Pregleda: 362
i ja cu ovo :) (ali s onim laptopom, i dockom...) to je to :)))

kad budem imao priliku,uzimam :)

jedino ne kontam zašto svi negativno komentarišu motoblur, meni on super izgleda a nisam primetio da nešto usporeno radi kako većina tvrdi.
inače sviđa mi se i UI koji se pokrene kad se spoji na TV dock, baš je remote friendly i izgleda odlično.
kad ne bi bilo nešto preterano skupo kod nas preko oglasa, čitav komplet naravno, sigurno bih se rešio Wave-a i uzeo to.

Ljudi ja mislim da je to ono za cim smo svi ceznuli ovih godina :D...tuto kompleto i relativno pristupacno, nadam se :p Meni je ok i sam telefon sa onim docom i bezicnom tastaturom jer ono bukvalno nakaciti na neki tv ili monitor i eto ti laptopa koji je stvarno jeftiniji od laptopova u tom cenovnom rangu i brzi. E sada jedino, sto nisam dobro razumeo, koliko vidim on kada se spoji i startuje to webtop okruzenje sta je to. Jel to neki virtual box fazon u kome se izvrsavaju normalne aplikacije, posto sam video da su mu tu uglavili normalan Firefox i sl.

Inace neko spomenu cenu od 150$ u SADu na ugovor, sto je bagatela za ovaj tel. kakav god da je ugovor :p Ja se sada najiskrenije nadam da ce se ovo pojaviti kod nas za 2,3 meseca kod operatera :)

Poslednja izmena:
ja se nadam tek za 1-2 meseca :) da malo ushparam

^^
U U.S. su, valjda, svi ugovori sa fiksnom cenom telefona, pa onda biraš ugovor koji ti odgovara.
Ono okruzenje je valjda nek motorolin lagani linux. Iz njega možeš posle da pokrenes virtualizovani win7 na primer.

---
Ttalk

ovo kod nasih operatera ? :) tesko, prijatelji, tesko :d

a i zasto ginuti za ovo kada ce sledece god u ovo vreme biti poplava slicnih[i boljih] modela od ove motorole? :)
do tada lepo izgustiramo sadasnje telefone pa ce i sam prelaz na ove zveri biti jaci trip :)

a kada se pojave htc, samsung i SE[ako se oporavi] zvercice ova motorola ce biti losiji izbor, a ti potpisao 2 god ugovor jer nisi mogao da cekas 8 meseci za sve ovo u lepsem, funkcionalnijem i zbudzenijem [8,12 mpix xenon,i 1080p camcoder] pakovanju :) zar nisam u pravu ?

ko ce to da stavi xenon na android? xD
ako cemo tom logikom bolje da sacekas 2015. , cuo sam da ce mnogo jake zverine tada da se pojave :)

sad ides u krajnost :trust:

ovo ce da se pojavi kod nas u maju/junu npr po ''normalnim'' cenama a vec na jesen ce vecina jakih igraca imati na ovo, ne svoj odgovor, nego mnogo bolji aparat :)

i sta onda, potpises ugovor na 2 god zbog motorole koja ce biti default u visokoj klasi za koji mesec ? :)

a kompletniji aparati nas cekaju.. :) samo izvoli, jer ne mozes da cekas, verovatno ti se igra crysis na ovom telefonu :d

Ja imam problem sto mi ugovor istice u julu pa sam ogranicen na ono sto tada bude bilo u ponudi, a ako ovoga bude bilo sto da ne..kad sam mogao da izdrzim sa 5800 2 god. moci cu i sa ovim :)

Poslednja izmena:
a zar ne moze da se ostane na ugovoru, na ler sto bi se reklo, pa onda na jesen da produzis na 2 god ? :) pa ja sam tako visio na ler ko zna koliko na mts[doduse pobegao sam sa mts :D]

samo hocu da kazem da je ovo sada-'' au c2d, 1gb rama'' ! a uskoro stize galaxy novi koji ce smazati ovu motorolu za isti kes :) ili neki od htc ili SE npr.

nemojte se zaletati-moj savet :) a i najjace da ce ova motorola biti u ''bogatoj'' ponudi nasih operatera :d mozda u t'noru ali mozda.

ne pricam ovo zbog sebe jer ja necu menjati telefon do kraja ugovora, nego da se ne zalecete bezveze, motorola je slabiji igrac od htc i samsunga koju vladaju trenutno, a valjda ce se i nokia i SE oporaviti.

slazem se s tim da ne zurimo...evo i LG sa OPTIMUS 2x se pojavio (isto tegra, i te papazjanije) tako da je krenulo.

u svakom slucaju,ja i ovako necu imati kesha jos mesec-dva...do tada ce izaci par dualcore proc. telefona, i jos par ce biti u najavi...tako da, tad cu da izaberem. al sumnjam da ce neki imati ovo sa lap-topom u ponudi ;)

dobar marketinski potez

Da li je Motorola slabiji igrač od HTC-a i Samsunga je vrlo vrlo diskutabilno. Jedina mana je to što je Motorola poprilično nezainteresovana za Evropsko tržište

samo toliko :)

pa i ameri su morali da batale big rat motore od 5000 + ccm i da srede unutrasnjost i gabarite suv-ova bas zbog evropskog trzista, nije to moldavija vec europa :d .

batali evropu-pucaj sebi u obe noge sa magnumom .500 :D a azijati su kontinent patriote :d

Poslednja izmena:
+ locked bootloader ako se ne varam koji je jedan ogroman minus na njihove androide

A koja ce razlika biti u odnosu na droid x 2 (sto je procureo). Kolko ja vidim samo velicina ekrana (doduse vise mi se svidja 4 inca)

shushka se da ce dock za atrix motorolu ce biti oko 60$

Izvor

Imate na youtube video gde tip direktno poredi iphone4 i atrix i gde se vidi da je atrix primetno brži u kretnjama kroz meni--- Na nekom štandu je probano.,.Polomih se da nađem ali ima brdo snimaka pa nisam uspeo...

Svaka cast motoroli. Mnogo mi se svidja.

^video sam to vec...odlicna cena za bundle! :))

Nazad
Vrh Dno