Šta je novo?

motoGP 3

zigic

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2004
Poena
660
jel nabavio neko? Ja mogu da je uzmem ali rekoh da cujem jos necije utiske.

na koliko diskova staje?

1 CD! To pise. 1 CD. Zvacu sutra da vidim da li je na DVD-u, to jes da li je pogresio.

Poslednja izmena:
Igru ćete moći da igrate samo ako ste gluvi. Može fizika da bude dobra do neba, ne vredi kad se naježite od možda i najgoreg zvuka u istoriji simulacija vožnji. Fizika je OK, kamera je odlična, ali zvuk će vas naterati da brzo izađete iz igre. Ja sam pokušavao jedno 3-4 puta da igram igru, ne mogu, iznerviram se od id.iotskog zvuka koji ne samo da ne pomaže boljem ugođaju, nego maksimalno odmaže ovoj igri, koja je mogla biti ok.

Poslednja izmena:
Probao sam igru i mogu da kazem da su mi predhodna dva dela bila bolja. Grafika je skoro ista kao i kod predhodnih delova i sa te strane igra nije preterano napredovala, ali to i nije veliki minus zato sto su i predhodni delovi imali fantasticnu grafiku. Zvuk je po meni losije uradjen nego kod predhodnika, motori mi zvuce kao neke zujalice. Kao novost su ubacili mogucnost trka po ulicama i tu postoje tri klase motora (600, 1000 i 1200 kubika), ali mi taj deo igre deluje suvise arkadan. Uopste cela igra mi deluje vise kao arkada nego simulacija. Ko je igrao predhodna dva dela (ili ih ima u svojoj kolekciji), a pritom nije zaludjenik za motore, nema nekog preteranog razloga da nabavlja i treci deo. Sve u svmu igra nije losa, ali nije nista bolja od predhodnih delova.

Pozdrav. :wave:

Bane® je napisao(la):
Igru ćete moći da igrate samo ako ste gluvi. Može fizika da bude dobra do neba, ne vredi kad se naježite od možda i najgoreg zvuka u istoriji simulacija vožnji. Fizika je OK, kamera je odlična, ali zvuk će vas naterati da brzo izađete iz igre. Ja sam pokušavao jedno 3-4 puta da igram igru, ne mogu, iznerviram se od id.iotskog zvuka koji ne samo da ne pomaže boljem ugođaju, nego maksimalno odmaže ovoj igri, koja je mogla biti ok.

U potpunosti se slazem sa tobom u vezi zvuka koji je stvarno lose uradjen. Zvuk motora je pogotovo los pri vecim brzinama, kada motor pocinje sve slabije da se cuje i stvara utisak da se brzina smanjuje, a u stvari se povecava. Zvuk je jedna od bitnijih stvari u igrama i u koliko je dobar moze dodatno da poboljsa atmosferu, ali nazalost to nije slucaj sa Moto GP 3-jkom.

GP4 je mnogo bolji, a zvuk je odlichan :)

znaci zvuk je mnogo losiji nego u dvojci?
da li je moguce da je toliko los da je ustanju da usere citavu igru?

sale prdez je napisao(la):
Kažem ti da bi rado igrao ovu igru i da sam pokušavao par puta da je igram, ali uvek pobesnim zbog zvuka posle nekoliko minuta.

sale prdez je napisao(la):

Sama igra je losija od predhodnih delova (barem meni), a kada se tome jos doda i los zvuk dobija se jedno veliko razocarenje. U svakom slucaju mozes da probas igru, pa se sam uveri, a ko zna mozda ti se igra i svidi.

ako je losija od dvojke nema razloga da je igram, uvek mogu da dignem dvojku i da rostiljam, ali cu svakako izreklamirati igru ortaku pa nek se on otvori za 150 dindzi, a onda cu i ja da je probam ;)

verovatno je zbog siromasnog zvuka na 1 cd. da li ima 3.0 shadere?

Da, zvuk inache zauzima pitaj boga koje gigabajte :)

Ne gine vam da chekate MotoGP 4 :)

Evo i nekoliko screenshot-a. :)

interesantno izgleda ova voznja po gradu. jel jos neko probao? sta ima veze sto je arkadno? uvek su me nervirale ove scene padanja sa motora. kao vecnost dok sedne na motor.

zigic je napisao(la):
interesantno izgleda ova voznja po gradu. jel jos neko probao? sta ima veze sto je arkadno? uvek su me nervirale ove scene padanja sa motora. kao vecnost dok sedne na motor.

Najbolje bi ti bilo da nabavis igru ako te vec toliko zanima kakva je i da sam doneses zakljucak da li ti se svidja ili ne. Mislim da je glupo donositi zakljucke na osnovu tudjih misljenja, zato sto ce neko igru (ovo ili bilo koju drugu) nahvaliti, a neko ispljuvati, a ti ces opet ostati u dilemi kome da verujes.

@Rossi:pazi...ima da se skine

Nego, meni je zasad skroz OK...2-ka mi je bila super, a ovaj deo stvarno nije puno
odmakao, ali je ipak dobar

Posle Rallysport Challenge-a, svaka vožnja mi je raj za uši :d

Opet vi prichate o krekovanju i downloadu ?!??!? Jel treba neko da popije ban da bi prestali ?

Vrh Dno