Bane® je napisao(la):Igru ćete moći da igrate samo ako ste gluvi. Može fizika da bude dobra do neba, ne vredi kad se naježite od možda i najgoreg zvuka u istoriji simulacija vožnji. Fizika je OK, kamera je odlična, ali zvuk će vas naterati da brzo izađete iz igre. Ja sam pokušavao jedno 3-4 puta da igram igru, ne mogu, iznerviram se od id.iotskog zvuka koji ne samo da ne pomaže boljem ugođaju, nego maksimalno odmaže ovoj igri, koja je mogla biti ok.
Kažem ti da bi rado igrao ovu igru i da sam pokušavao par puta da je igram, ali uvek pobesnim zbog zvuka posle nekoliko minuta.sale prdez je napisao(la):znaci zvuk je mnogo losiji nego u dvojci?
da li je moguce da je toliko los da je ustanju da usere citavu igru?
sale prdez je napisao(la):znaci zvuk je mnogo losiji nego u dvojci?
da li je moguce da je toliko los da je ustanju da usere citavu igru?
Smaraš, majke mi...driver je napisao(la):Da, zvuk inache zauzima pitaj boga koje gigabajte
Ne gine vam da chekate MotoGP 4![]()
zigic je napisao(la):interesantno izgleda ova voznja po gradu. jel jos neko probao? sta ima veze sto je arkadno? uvek su me nervirale ove scene padanja sa motora. kao vecnost dok sedne na motor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari