ProMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.02.2011
- Poena
- 525
Generalno sam zadovoljan, s tim da bi naglasio da je po meni Stelvio precenjen.Kakvi su tebi utisci sa Dolomita?
Moraš da biras dobro..kad god mi dune da se oženim naleti neki ovakav post 🙂
Uspeo sam da nadjem na ebay i aliexpress, verovatno bi poštarina bila skupa, vidim da je ugašena opcija dostave za Srbiju, nema bušenja, sečenja maske.Nema ni neke ponude za crash barove (globalno), možda neki crash pad da nađeš...
Imas nacina da doneses od preko za sitne novce, raspitaj se malo.Uspeo sam da nadjem na ebay

A koji je to dio motora,šta ti puko...taj superšpinać 😛Vozio prosle godine nedelju dana i zena zapretila razvodom, vratio ga.
2009. se razbio sa skutera, pukao mi supraspinatus tendonitis i nabio rebra, zena zakljucila da to nije za mene, verovatno nije pogresila. 🤣
Pogledajte prilog 528365
Pogledajte prilog 528366
Od malih nogu imam ljubav prema motorima, nasleđenu od oca. Kao dečak sam se dosta edukovao oko bezbednosti u saobraćaju, uvek sam imao tu svest koliko su vožači motora raniva tategorija. Oduvek su mi RR motori bili najdraži srcu, i maštao sam o njima, te i pozicija sedenja je meni lično najprirodnija. Drugar ima Cf moto 800mt, pozicija jeste udobnija ali meni nije prirodna i prosto taj tip motora me ne radi. Nemam uzbuđenje. Prosto motor ne gledam, uzimam glavom i razumom već srcem. Motor ne gledam kao na prevozno sredstvo od tačke a do tačke b. Već vozilom za svoju dušu, bez pravca i cilja nekada.@Lacić ucini mi, opisi malo osecaj i svest RR varijante, jer ja sebe nikako ne mogu da zamislim u istoj.
Apsolutno cenim izbor, i ne kritikujem, samo kao veliki fan Maxi Scooter i Touring varijanti, uzivanje na RR motorima mi je nepoznanica
Mozda je do individualnog karaktera, jer sam licno vozio RR / Sport / Grand i uhvatim sebe da komplet zaboravim na ogranicenja brzine 😱
Primera radi, da li ti nije napor, da odes na put od 100+ km na R6 ?
Pogledajte prilog 539122
Nexus 500, Veoma retka verzija 2012 koja je imala mnogo vise opreme od obicnih Nexus-a (dupli diskovi, jaci amortizeri, rucna kocnica, itd)
500cc je generalno nezdravo za skuter (4T jedan cilindar), jer sa skinutim svim restrikcijama i free-flow auspuhom koji nema DB-killer, moze da izvuce 200
Ne idem 200 nikada, jednom probao. U sustini jedina prednost 500cc motora na ovakvoj masini je sto mogu da izadjem ispred nekog rednog saobracaja gde Srbi po obicaju ne daju migavce na prestrojavanje, pa ubrzam na 160 u sustini da odem ispred kolone. I onda nazad u cruize mode 110 na sat
SHOEI kaciga 4life, ne dolazi nijedan drugi brend u obzir. XR-1100 za sad, uskoro upgrade na RF-1400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari