Šta je novo?

Moto Z

Biće, biće.... :)

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Ako vam je lakše, nema još ništa ni za z2 [emoji16]

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

jel neko imao problem posle servisa gde je standardno zamenjeno sve, da mu ekran losije radi. Naime, skrolovanje me dovodi do ludila, on skroluje i tamo gde mi je prst zastao prihvati kao da sam tapnuo i tako otvara nezeljene linkove. Pritiskom na back on taktilno reaguje (vibrira) kao da sam 10 puta u sekundi pritisnuo, slicno je i za notifikacije na zakljucanom ekranu

I tebi? Kod mene isto, posle servisa ne tako često ali kasnije vremenom je postajalo sve gore i gore i već je tolikio počelo da me iritira da će da padne opasna reklamacija!

Ja mislim da nema potrebe da raštrkavamo po forumu teme. Ovo bi trebala da bude generalna diskusija o Z seriji (1,2,3,4...)

Ja mislim da nema potrebe da raštrkavamo po forumu teme. Ovo bi trebala da bude generalna diskusija o Z seriji (1,2,3,4...)

...a mož' i taako. :)

I tebi? Kod mene isto, posle servisa ne tako često ali kasnije vremenom je postajalo sve gore i gore i već je tolikio počelo da me iritira da će da padne opasna reklamacija!

da, ali sve racionalisem da umisljam. Ali skrolovanje kroz fb ili blic mi prakticno nocna mora. Kada odradim hardware test iz moto aplikacije kaze da je sve ok, izgleda da mi ne gine reklamacija

Verovao ili ne, upravo sam odradio reset na fabrička podešavanja da bi im sutra predao prazan mob i... Sad sve normalno radi [emoji848][emoji2957] Nadam se da je to bar trenutno stanje... Videćemo za par dana

Ne, ipak je bila fatamorgana :) Ide na reklamaciju

nisam siguran da li moze, ali kad ga budem nosio u promobi trazicu povrat novca. Odlican uredjaj koji me je na kraju razocarao...

Nije mi jasno zašto nisu plasirali z2 (force) i z3 na naše tržište a sa play verzijama istih su zvonili na sva zvona po oglasima svuda?!?
Isto i za modove. Rasprodali su šta je PIN uvezo u prvoj turi i eto toliko to vam je...

Poslednja izmena:
Nije mi jasno zašto nisu plasirali z2 (force) i z3 na naše tržište a sa play verzijama istih su zvonili na sva zvona po oglasima svuda?!?
Isto i za modove. Rasprodali su šta je PIN uvezo u prvoj turi i eto toliko to vam je...

Verovatno posle iskustava operatera sa moto Z niko nije hteo da rizikuje više sa Z flagship-ovima . Koliko vidim retko koga je zaobišla reklamacija na isti..a to i njih košta.

Ja sam za sada veoma zadovoljan sa z2f, ali star je tek pola godine, pa ćemo da vidimo kako će da se pokaže. Jeste da je izgledom malo zastarelo, ali radi kao metak. Čak sam i baterijom zadovoljan i ako su mu to navodili kao manu meni lepo drži.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Ponovo Z na reklamaciji zbog gore navedenog i još par mana posle servisa. Ako uvaže, a moraće, i odobre zamenu ili povraćaj novca biće onda dosta modova od mene na prodaju jer dosta mi je svega i ove "pretplate" na servis [emoji34]

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Ponovo Z na reklamaciji zbog gore navedenog i još par mana posle servisa. Ako uvaže, a moraće, i odobre zamenu ili povraćaj novca biće onda dosta modova od mene na prodaju jer dosta mi je svega i ove "pretplate" na servis [emoji34]

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
E dobro si se setio.

Ako je neko dao sansu ovom telefonu to si ti.

Samo ga pretera. :d

Sent from my COR-L29 using Tapatalk

Šta reći... :/
41c1372d95972a0e0b43e315aa6673ff.jpg

Jel si trazio popravku ili povrat novca? Nova garancija jer je menjan znacajan deo uredjaja?

Ma nek se nosi Motorola više sa svojim "inovacijama". Na VIP nemam nikakve zamerke i usluga i uvek su izašli u susret ali taj servis i motorola su usrali motku totalno. Garancija nije menjana kvar i dalje prisutan. Ne u toj meri kao pre ali tako je počinjao i pre pa sve češće i češće... Ne mogu više da izigravam Don Kihota i da se mačujem sa kvazimajstorima iz servisa. Još par meseci garancije i a u k...
Dobiće još jednu reklamaciju par dana pred kraj isteka garancine pa nek se onda češkaju po glavi i oko nje!

Poslednja izmena:
Da li i z3 play ima problem sa baterijom ili neki drugi problem kao z? Akcija na amazonu za z3 play, moto power pack i style shell za 200e. Plus registracija na sajtu i dobija se jedan od modova gratis (projektor, kamera ili jbl)

Nijedan drugi fon iz serije nije imao slicnih problema. Daj link za tu akciju, molicu. :)

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Evo linka [emoji3]

https://www.amazon.de/dp/B07FDJ976X

Zeznuto je jer je dostava za telefon od 10.maja, a akcija za free mod je do 24.aprila. Potreban je imei i racun za besplatan mod. Najvise bih uzeo zbog kamera ili projektor moda.

Ma strpi se još malo. Izlazi Z4(play)

Ovo je bas odlicna akcija, ja sam koristio i Moto Z2 i Moto Z3 seriju nije bilo problema sa njima

Sent from my moto g(7) plus using Tapatalk

Brutalna je ponuda, cak i bez dodatnog moda...

A moze li se stari moto IMEI prijaviti..? :D

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Vrh Dno