Ahahahah ne ide nesto prodaja gizmo ? 🙂
Velika šteta što nije bio 0.5mm deblji i sa 3000mah
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pošto je "prozvan" htc 10 a screenshot od motoz je postavljen 😀, evo jedan screenshot sa htc 10 za poređenje. 80% vremena 4gBice screenshot baterije na testu, pa uporedite sa HTC 10kom ili LG G5icom. Pritom, ta dva telefona imaju dobru autonomiju...
Ma post je više bio zezanje, na fazon patkometrije 😉Sent from Alcatel Easy OT DB... 😀
Salu na stranu, nisam prozivao HTC 10. Ima on dobru bateriju, samo ova od Moto Z nije nista losija od nje. S tim da ja nisam izvlacio prilikom testa koliko ti u tom screenshot-u, mada, ponavljam - kod mene u firmi signal je bas smece...
Inace, vidi se po komentarima da sam vrlo zadovoljan Motorolom, ali da mi neko da 500e i kaze kupi sta god hoces, mislim da bih ipak uzeo HTC 10. Nije mi dzaba bio Editor's Choice. 🙂
Moto Z + TapaTalk
+1Ma post je više bio zezanje, na fazon patkometrije 😉
Iskreno, u današnje vreme, po meni telefoni su samo dobri i bolji, nema loših, a Moto z se definitivno izdvaja iz mase zbog svojih specifičnosti. Ni malo se ne bih bunio da imam njega umesto htc-a.
Sent from "Alcatel OT Easy db"
@hsv.stoned
Po naslovu bih rekao da je Arstechnica ishejtovala Moto Z. 😀
Moto Z + TapaTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari