Stigao i meni danas ovaj update.Stigla neka zakrpa
Pogledajte prilog 394075
Rešio sam problem. Reinstalirao sam Windows. Sada sve funkcioniše kako treba. Hvala u svakom slučaju.Ради. Мора бити упаљен блутут и наравно да су повезани на исту wi-fi мрежу.
Evo, sad stiglo neko malo ažuriranje od 121MBJe l' neko dobio novo ažuriranje nakon junskog? Prošlo je skoro tri meseca, a ažuriranja nema. Niti ispravki bagova, niti bezbednosnih zakpra.
Motorola nastavlja sa nepoštovanjem svoje dvomesečne politike ažuriranja.
Koja bezbednosna zakrpa je u pitanju - avgust 2023?Evo, sad stiglo neko malo ažuriranje od 121MB
Tako je od kako postoji opcija za eliminisanje šuma, pa bar 10 godina. Ja čum uzmem novi telefon, to obavezno isključim.Da podelim iskustvo s video pozivima/speaker on. Uzeo sam od clana foruma edge 30 pro 12/256. Jer imam dete zovemo cesto voip(viber whatsapp) babe i dede. I tu krece moje nerviranje, ne cuju me, pa me cuju i sve u krug. Mic test dobar sve radi kako treba hardverski. JEdno 5 dana dok sam provalio sta je, hteo sam da ga olupam o zid.
Da bih na kraju balade provalio da u sound settingsu postoji CrystalTalk AI koji detektuje šum. Iskljucio sam i sve radi kako treba. Možda nekome pomogne.
Edge 30 Pro koristim već oko godinu dana i krenuo je da trokira žestoko. Nije mi stigao apdejt, još sam na 1. aprilu.
70% aplikacija radi normalno, a onih 30% ne rade uopšte (Tuya smart, RVNC, itd). Telefon krešira čim se startuje, ili ne može da čuva podatke - svaki put kada se aplikacija startuje dočeka me startup ekran kao da sam aplikaciju prvi put instalirao. Na drugom Motorola telefonu koji imam (Android 11) sve aplikacije koje ne rade na 30 Pro normalno rade, i ništa ne baguje.
Da li je neko već imao tih problema? Da li mi crkava fleš memorija? OS bagovi? Da li da se uradi reset telefona?
Probaj, skinaš aplikaciju sa linka i instaliraš. Možeš da učitaš i config, iako je rađen za Edge 30, može da da dobre rezultate i na Fusion. U svakom slučaju, dok ne probaš ti (ili neko drugi što ima fusion), ne možeš znati...Da li ovo moze i za edge 30 fusion i kako se instalira ?
Evo ti ovdeJel moze apk file u inbox ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari