Šta je novo?

Mortal Kombat

Worf

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2004
Poena
619
Da li zna neko gde mogu da nabavim najnoviju verziju mortal kombata za PC. Treba mi ko hleba. Ova sto imam mk trilogy je sra*e.
Ako neko ima od vas moze da me obavesti pa cemo da vidimo nesto!

Poslednja izmena:
NOvi MK za PC ne postoji....

Poslednji Mortal Kombat za PC bio je Mortal Kombat 4, izbačen još 1998. Najnoviji MK je MK Deception i u pitanju je veoma dobra igra, ali su šanse da bude portovan na PC praktično nikakve. Izbačen je na PS2 i Xboxu, uskoro će i za GameCube.

Sta!!! Nije valjda da nije najavljen ni jedan MK uskoro za PC, sta bi sa onim MK GOLD? Dajte bre, ljudi pa to je strava igra, cetvorku i dan danas palim ponekad, krs grafika, previse bagova ali mi je strava.

Bojan Novakovic je napisao(la):
Sta!!! Nije valjda da nije najavljen ni jedan MK uskoro za PC, sta bi sa onim MK GOLD? Dajte bre, ljudi pa to je strava igra, cetvorku i dan danas palim ponekad, krs grafika, previse bagova ali mi je strava.

MK Gold je bio prošireni Mortal Kombat 4, objavljen samo za Dreamcast pre 5 godina. MK4 je bio najlošija igra u serijalu, posle koje je serijal totalno izgubio na popularnosti. Posle Mortal Kombata 5 i 6, stvari se lagano popravljaju, ali nažalost i dalje kaska za japanskim ostvarenjima.

forsaken demon je napisao(la):
MK Gold je bio prošireni Mortal Kombat 4, objavljen samo za Dreamcast pre 5 godina. MK4 je bio najlošija igra u serijalu, posle koje je serijal totalno izgubio na popularnosti. Posle Mortal Kombata 5 i 6, stvari se lagano popravljaju, ali nažalost i dalje kaska za japanskim ostvarenjima.

Nemam pojma, meni licno je MK4 najbolji, ma da sam ko klinac igrao MK1, MK2 i MK3 kao lud ali ovaj i dan danas pali. Svidja mi se kako su kombovi uradjeni. Ali ipak pun je bagova. Sad MK5, i MK6 pravo da ti kazem nisam ni znao da postoje, kakvi su, jesi li igrao. Koje su novine (od poteza do fora ne mislim na borce).

strasno

Pa ne mogu da verujem da nema nijedan noviji Mortal Kombat za PC. Pa to je kao bila najbolja igra kad sam ja bio mali. I jos je ako mene pitate. Prave tamo za konzole a za PC kao ne, kao lose trziste, niko nema kompjuter, sta, mislim... strasno. Konzole ne valjaju nista a igre za konzole sve bolje i bolje a na PC svi zaboravise!!!!!

Sta? MK nije dobar? :bottle: Sada cu da ga iskopam negde sa CD-a i da ga furnem pod XP (valjda ce da radi pod DosBox-om) i da ponovo testiram izdrzljivost tastature sa kombo-ima :D . SubZero wins! :party:

Najnoviji MK: Deception je odlichan...Odrastao sam na MK1 i 2 i ovo je odlichno sachuvana autentichnost i atmosfera...

driver je napisao(la):
Najnoviji MK: Deception je odlichan...Odrastao sam na MK1 i 2 i ovo je odlichno sachuvana autentichnost i atmosfera...
ti josh uvek nisi odrastao, zavaravash sebe :D

driver je napisao(la):
Daj udari neki screenshot, samo nemoj sa mobilnim da slikas :D

driver je napisao(la):

Jel to izaslo za komp, ili igras na konzoli..??

ma kakvi

samo na konzoli, proverio sam. znate li neku dobru tabacinu na fazon mortal kombata za PC? bilo sta da moze da se igra preko dzojstika?

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Daj udari neki screenshot, samo nemoj sa mobilnim da slikas :D

Ma ne vredi ni digitalcem...
Imash sve zive shotove i ingame filmove na gamespotu...

Uf čoveče, ja sam gazio u trećem delu, ali isključivo preko tastature. Peglao sam se sa ortacima nonstop. Svaka runda koja bi trajala duže od deset sekundi bi bila senzacija!

IJao, sto je sega-mega ovaj screenshot za XBox verziju!!!

919923_20041004_screen012.jpg

Aj da skupimo $100.000 i da platimo onim likovima malo da se potrude oko emulatora :D

Bojan Novakovic je napisao(la):
Nemam pojma, meni licno je MK4 najbolji, ma da sam ko klinac igrao MK1, MK2 i MK3 kao lud ali ovaj i dan danas pali. Svidja mi se kako su kombovi uradjeni. Ali ipak pun je bagova. Sad MK5, i MK6 pravo da ti kazem nisam ni znao da postoje, kakvi su, jesi li igrao. Koje su novine (od poteza do fora ne mislim na borce).

Izvođenje je bitno izmenjeno, recimo da je sada na pola puta između japanskih tabačina (Tekken, Virtua Fighter...) i starog MK. Od završnih udaraca ostavljeni su samo fatalityji, a u MK Deception (šesti deo) uveden je harakiri, tj. poraženi može sam da se ubije i tako spreči protivnika da uradi fatality. Izvođenje magija i osnovnih udaraca je promenjeno do daske (recimo čak ni Scorpion više ne baca koplje na 2Xnazad ruka dole) - borci više nemaju zajedničke osnovne udarce, postoji promena stilova u toku same borbe...

Po meni, najveći kvalitet joj je što se radikalno razlikuje od konkurenata, mada to nije uvek u pozitivnom smislu. PC port je nažalost praktično nemoguć, Midway jednostavno vodi takvu politiku.

Worf je napisao(la):
Pa ne mogu da verujem da nema nijedan noviji Mortal Kombat za PC. Pa to je kao bila najbolja igra kad sam ja bio mali. I jos je ako mene pitate. Prave tamo za konzole a za PC kao ne, kao lose trziste, niko nema kompjuter, sta, mislim... strasno. Konzole ne valjaju nista a igre za konzole sve bolje i bolje a na PC svi zaboravise!!!!!

Iskeno, pojma nemam zašto ne izbacuju borilačke igre za PC - uopšte nemam utisak da ih PC igrači toliko ne vole. Uostalom, svi Mortal Kombati izbači za PC su bili izuzetno popularni, barem je kod nas za MK II i III vladalo neviđeno ludilo

Worf je napisao(la):
samo na konzoli, proverio sam. znate li neku dobru tabacinu na fazon mortal kombata za PC? bilo sta da moze da se igra preko dzojstika?

Već više od 6 godina se nije pojavila dobra tabačina za PC. Još od MK4, Virtua Fightera 2 i Last Bronxa. A kada će, ne znamo...

Ja skidam one emulatore sa sajta Mame World, za emulator MAME, imam MK1, 2, 3, King of fighters i Sve street fightere. To sada povremeno igram kad se smorim.
Ima li neki fazon (emulator) da se ovi novi MK-ovi prebace na PC?

Za koju godinu, kada odgovarajuci emulatori dostignu zrelost...

Pa Soul Calibur za DC radi savrseno preko emulatora. Sta vam treba vise?

E drajvere, aj ako ti nije mrzno skini onaj PS2 emulator sa emuglx pa probaj neku igru, cisto da vidimo dokle je dogurao...

Nazad
Vrh Dno