Bojan Novakovic je napisao(la):Sta!!! Nije valjda da nije najavljen ni jedan MK uskoro za PC, sta bi sa onim MK GOLD? Dajte bre, ljudi pa to je strava igra, cetvorku i dan danas palim ponekad, krs grafika, previse bagova ali mi je strava.
forsaken demon je napisao(la):MK Gold je bio prošireni Mortal Kombat 4, objavljen samo za Dreamcast pre 5 godina. MK4 je bio najlošija igra u serijalu, posle koje je serijal totalno izgubio na popularnosti. Posle Mortal Kombata 5 i 6, stvari se lagano popravljaju, ali nažalost i dalje kaska za japanskim ostvarenjima.
ti josh uvek nisi odrastao, zavaravash sebedriver je napisao(la):Najnoviji MK: Deception je odlichan...Odrastao sam na MK1 i 2 i ovo je odlichno sachuvana autentichnost i atmosfera...
Daj udari neki screenshot, samo nemoj sa mobilnim da slikasdriver je napisao(la):Najnoviji MK: Deception je odlichan...Odrastao sam na MK1 i 2 i ovo je odlichno sachuvana autentichnost i atmosfera...
driver je napisao(la):Najnoviji MK: Deception je odlichan...Odrastao sam na MK1 i 2 i ovo je odlichno sachuvana autentichnost i atmosfera...
Voodoo_NBGD je napisao(la):Daj udari neki screenshot, samo nemoj sa mobilnim da slikas![]()
Bojan Novakovic je napisao(la):Nemam pojma, meni licno je MK4 najbolji, ma da sam ko klinac igrao MK1, MK2 i MK3 kao lud ali ovaj i dan danas pali. Svidja mi se kako su kombovi uradjeni. Ali ipak pun je bagova. Sad MK5, i MK6 pravo da ti kazem nisam ni znao da postoje, kakvi su, jesi li igrao. Koje su novine (od poteza do fora ne mislim na borce).
Worf je napisao(la):Pa ne mogu da verujem da nema nijedan noviji Mortal Kombat za PC. Pa to je kao bila najbolja igra kad sam ja bio mali. I jos je ako mene pitate. Prave tamo za konzole a za PC kao ne, kao lose trziste, niko nema kompjuter, sta, mislim... strasno. Konzole ne valjaju nista a igre za konzole sve bolje i bolje a na PC svi zaboravise!!!!!
Worf je napisao(la):samo na konzoli, proverio sam. znate li neku dobru tabacinu na fazon mortal kombata za PC? bilo sta da moze da se igra preko dzojstika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari