Šta je novo?

Mortal Kombat X (2015)

Izgleda bar duplo bolje od MK9. U svakom smislu.

MK 9 je odlicno optimizovan. Mozda mislis na MP? To nije do optimizacije, vec je netcode bio krs.

MK 9 je odlicno optimizovan. Mozda mislis na MP? To nije do optimizacije, vec je netcode bio krs.

U početku je radio kao najobičniji krš, izgleda da su kasnije malo popravili. Inače i MP poslednjih meseci radi, ja igrao. Ima neki lik koji te izazove i čeka u character meniju dok ne izađeš da bi dobio free win. Ja namerno nisam hteo da izađem i oderem ga. Ne verujem šta neki ljudi rade.

Ma MK9 radi perfektno i nije meni bolje ovo. MK9 i dan danas se igra i ne moze da dosadi :)

- We will learn more of the games story in January/February.
- There will be no 'day' or 'night' version of stages in MKX, but some stages will feature a 'dynamic weather system' that will change as the match progresses.
- The character select screen is not final, the final roster count depends on how much they can 'jam in' before release.
- Shaun placed further emphasis on Quan Chi's resurrection abilities in the past and stated again that MKX will have 'revenants' of some of those who fell in MK9.
- Every stage will have some form of environmental interaction.
- The game is to be submitted next month for the final stage of development.
- A lot of characters are 'finished' back at NetherRealm Studios.
- When asked about unlockable characters, Shaun stated he couldn't answer that question.
- There will not be 'Babalities' in Mortal Kombat X as they do not fit this new style of Mortal Kombat.
- It is very probable that we will see Fatalities in the story mode.
- There will be some form of 'King Of The Hill' in online play.
- Goro is Shaun's favourite character in the game at this point, he will get a reveal trailer eventually.

...

1982069_874830009204578_1501406830510988073_n.jpg

Uh ovaj klip sa reptilom je ubica :smash: Možda i promenim mišljenje u vezi novog MK-a? :d

System Requirements

Minimum:

Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz

Memory: 3 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection

Hard Drive: 25 GB available space

Recommended:

Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz

Memory: 8 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7950

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection

Hard Drive: 40 GB available space

http://store.steampowered.com/app/307780/

Ovi nisu normalni, nadam se da su ovo greske.

Zato sto ne moze nikako minimum 25 a recommended 40GB.
Ne moze i7 i 8GB rama recommended.
Ne moze 7950 recommended.

Mada za MK9 su bili crap obicni pa me ni ovo ne cudi, budale.

Može biti da će hi-res teksture biti zaseban download. Tako je bilo za Sleeping Dogs, ko se seća. To bi objasnilo zašto preporučeni zahtevi uključuju i više prostora na hardu...

Zato sto ne moze nikako minimum 25 a recommended 40GB.
Ne moze i7 i 8GB rama recommended.
Ne moze 7950 recommended.

Mada za MK9 su bili crap obicni pa me ni ovo ne cudi, budale.

Ne razumem kako ne moze? Jel izasla igra?

Tu se pre svega vide dve bud*lastine.
i7 i FX-8 nisu u istoj kategoriji, kao ni GTX660 i 7950 (obe prosecne i zastarele). Tako da je ovo recommended smesno (po obicaju).

Poslednja izmena:
Kao veliki fan MK9, teško mi je da priznam al ovaj MK izgleda najbolje do sada. Kad su izašli oni prvi trejleri iz nekog razloga mi se nije toliko svideo ali ovi od Reptila pa na dalje su realno boli glava. Primeti se da je fluidniji gameplay od MK9 već iz ovih trejlera, zatim izgleda da su izbacili ono žongliranje sa udaracima kad puknete protivnika od poda, kad se odbije kao loptica, Reptil izgleda duplo bolje nego u MK9 a i Sub-Zero izgleda da je brži i pokretima više podseća na nindžu.

Još 13 slotova za borce je ostalo, nadam se da će vratiti Kabala, Jaxa i Nooba, greota da ovakav MK9 bude bez njih.

Sinoć prikazani kombat kast 3, prikazali su varijacije Reptila i Kitane

U prvom delu je pokazan njihov izgled u novom mk-u i alt. kostimi. Na 14:00 je pokazan Reptilov alt koji izgleda, po meni najbolje do sada od svih njegovih. Možda je u UMK3 bio bolji, ali to je verovatno samo nostalgija :D

U drugom delu pored borbi Kitana vs Reptile i njihovog detaljnog prikazivanja publici, prikazana je još i nova staza "Crossroads" (14:55).
..........................................................................................................

Vrhunski izgleda igrica, zaista. Ne znam da li je zbog tih animacija, koje su ovde bile kritikovane kod MK9 ili poboljšane grafike ali gameplay izgleda ozbiljno poboljšan u odnosu na MK9. Fluidnije, brže, žešće tuče u odnosu na MK9. Poboljšali su prezentaciju igre definitivno, ali je ostao onaj osećaj da je to dobri, stari MK i svaka im čast na tome. Jedino što bih voleo da više ne bude novih likova i da sve ove preostale slotove popune oni iz MK9. :D Jade neće biti u igrici.
Ovo je must have za sve ljubitelje MK-a. :)

Poslednja izmena:
Meni se i dalje animacije ne svidjaju, ali izgleda bolje od MK9, to stoji.
Dobri su kostimi.

Nazad
Vrh Dno