Šta je novo?

Mortal Kombat X (2015)

Nema Syrax-a koga koristim od MK-3 i to ne mogu da im oprostim nikad, u ovom slučaju je kriva pohlepa u vidu DLC.a da se zaradi na nečemu što je moralo da bude na izlasku igre. Da su naplaćivali neke nove borce pa i ajde ali brate mili zašto stare...

1. WB-u nikad nije dosta, dakle nemaju granicu i ne znaju kad je dosta ste se DLCa, raznih verzija, skinova, dodataka i svega ostalog tice.
2. I WB i NRS zabole ona stvar za PC igrace. Igra je jedna od najprodavanijih prosle godine. Najprodavanija igra u prvoj polovini prosle godine. Poslo im je za rukom da nekako prodaju preko 5 miliona kopija od kojih PC verzija cini manje od 10%, oko 500k prodatih kopija. Dakle easy money, nesto kao mali bonus im to dodje.
3. NRS je platio ljude koji su upropastili PC verziju reboot-a i Injustice da rade i MKX, ljudi su blago receno nesposobni, nisu bili u stanju jedan patch da izbace a da on ne s**** nesto.
4. Nakon MK:KE, Injustice i MKX koji se na PC-u samo koprca, nikad vise ne kupujem NRS igru.
5. Ed Boon je lazov.

zuR9ss0.gif

Poslednja izmena:
Alien vs Predator u Mortal Kombat igrici :Klanjanje

Kakva radosna vest za retardirane Amerikance :crash:

Igra je po gameplayu najbolji MK ikada, po borcima najgori ikada. ****š MK bez Sektora, Sajreksa, Sindel, Barake, Kabala, Najtvolfa. Vidim da je ubačen neki Tri-bot kao kombinacija Sajreksa, Sektora i Smouka, izem im takvu ideju.

Ma strašno! Kako ih samo nije sramota da pokušaju da razbiju monotoniju.
Evo ja bih sve te likove koje si nabrojao menjao za strikera i raina.
Što se tiče kvaliteta porta, neću da diskutujem, igrao sam samo hot seat i tu mi je bio najbolji MK ikada. Nisam ljubitelj klinaca, ali poprilično su dobro određeni i nemam problem da igram sa njima.
AvP mi je interesantna kombinacija, pa i ubace Carl Weathersa, pa još twist da je Alien iz barake. Da je ovo izbačeno pre 20 godina, balavio bi(h).

Ps: što su Ameri retardiraniji od prosečnog Srbina? Niko nikad mi nije uspešno objasnio taj deo.

A meni niko nikad uspešno nije objasnio potrebu naših ljudi da kad se prozovu tako neki se odmah javi potreba da se postavi kontrapitanje o retardiranim Srbima?

U sledećem DLC paketu, ako ga bude, treba ubacitii Betmena i Supermena, to bi im bio pun pogodak, evo i super film skoro izlazi koji retardirani Srbi (jel sad u redu Tetsuo?) uglavnom neće razumeti. A da i razbili bi totalno monotoniju MK-a sa tim.

Ne skreći temu. Ti si prvi počeo, pa se objasni.
Betmen i supermen su već bili deo MK univerzuma. Ili ne priznaješ ništa što nije izlazilo za segu i pc? xD
Da se "upecam" na provokaciju o bat vs sup, znam nekoliko ljudi čija je prva reakcija bila "kakvo je ono retardirano robotsko odelo betmenu?????OMG" a videli dalje od onih 5 filmova nisu.

Igrao sam MK od prvog dela, na MK3 sam balavio, posle toga je sve krenulo nizbrdo od MK3 UE, sa kulminacijom na MK4, posle toga nije više izlazio za PC, tako da je prestao da bude svera mog interesovanja(nisam pratio niti igrao), i dalje sam igrao MK3 sa drugarima.
Pojavom MK vs DC vratili su se na svoj kolosek (mada ne potpuno, jer je tu bio i DC svet) ali je bio ipak veoma dobar naslov. Sa MK9 su pokidali, odličan naslov, sve na mestu, skoro svi bitni borci su prisutni, stvarno sam uživao u igri.
Na PS3 verziji su ubacili Kratos-a koji ne pripada MK svetu i bilo mi je zanimljivo, zato što je bio jedan, doduše kasnije je došao i Freddy, ali su ga lepo uklopili, i opet ih je bilo dvojca, nije mi smetalo.
U MK10 nedostatak boraca koji čine srž igre je glavni problem, previše je likova koji ne pripadaju MK svetu, jednostavno mi nisu iz te priče, nemam osećaj da igram MK (iako je mehanika ista), plus dizajn likova(generalno) mi se ne sviđa( ne mogu sada da se setim zašto). Uzeo sam igru za male pare (MK+DLC oko 13e), igrao sam sve svega 4h prvih par dana i posle sam jednostavno zaboravio na nju... ako je tačno da su prekinuli podršku za igru i da Netcode radi lošije na PC-u onda je to stvarno za osudu.
Mene su razočarali kada sam video da će borce izbacivati kao DLC(MK9), to mi je totalno pogrešno, ali očigledno da taj sistem funkcioniše. MK je moja prva tuča koju sam igrao, i ubedljivo najomiljenija, savršeno mi odgovara mehanika i fizika igre, biće mi žao ako upropaste ovu kultnu igru.

ESL Season 2 finale je gledalo 16k ljudi, prethodnu sezonu 100k.
Iskreno, nimalo mi ih nije zao.

Da se i vi nasmejete nadam se kao i ja...

:d

Capture.PNG

Kad bi neko samo preveo na Engleski ali da bude u originalu ovako sočno.

Raspali govnari od mene nece vise videti ni dinara!
Za par nedelja krece street fighter v a ovo djubre sam vec zaboravio.

A ako ti se to slucajno ne svidi, uskoro ce i Killer Instinct, a verovatno i Tekken 7.

Pa to bice tabacina ove godine za sve pare :)

Da se i vi nasmejete nadam se kao i ja...

:d

Pogledajte prilog 190888

Kad bi neko samo preveo na Engleski ali da bude u originalu ovako sočno.

Hahahahaha kako su mu ostavili komentar na srpskom :laugh:

Ma možda je pogrešno to sa DLC-ovima ali meni čak ni to ne smeta. Smeta mi što se ubacuju likovi kao što su Predator i onaj ****ni Alien a šta te reći za onu nakazu iz masakra testerom ili kako se već zove film???

Nemam problem da vidim borce iz MK4 ili čak i kasnijih igara iako nisam igrao MK posle trojke i nisam baš upozant sa borcima. Eto Fujina iz četvorke bih voleo da vidim. Uradili bi oni sve borce kako treba ali ne verovatno zbog nekih ugovora sa raznim produkcijama, sponzorima šta ti ja znam moraju da ubacuju i ove nakaze.

Vrh bi bilo kad bi napravili DLC sa likovima iz story modea, Baraku, Fujina, Sindel i Raina. Ali ne ako bude sledeći DLC paket imaće jednog borca iz MK-a i trojicu nekih divljaka iz glupavih filmova. Ok nek ubacuju i te nakaze ali su onda mogli da prošire mesta borcima u paketu a ne samo 4. *** ovo je MK a ne neka universal/wb/marvel splačina.

Poslednja izmena:
IZvinjavam se zbog duplog posta ali jel napisao ovde neko da ovaj drugi DLC paket neće ići na PC, samo na konzole? :D

Da li zna neko sta da uradim sa procesom mk10.exe ostaje mi aktivan i opterecuje procesor 25% . Kako da ga ugasim. Ja ga gasim u task menageru,ali klinac to nezna. Dok je aktivan nece da staruje igru. Molim vas za pomoc. Instalirao sam dve verzije igre i kod obe isto,kad izadjes iz igre proces i dalje radi...

Poslednja izmena:
Odlicno tako cu da uradim,kako se koristi taj stem kljuc ? Nikad nisam imao original igru ☺.

http://store.steampowered.com

Ovde skineš aplikaciju, napraviš nalog, u aplikaciji aktiviraš ključ i preuzmeš igru.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala na savetu,nocas kupljen kod za 3.46$ i instalirana igra.Klinac moze celo popodne da se zabavlja.
Meni sad igra ostaje zauvek na steam nalogu? Mocicu da je instaliram bilo kad?

Poslednja izmena:
Hvala na savetu,nocas kupljen kod za 3.46$ i instalirana igra.Klinac moze celo popodne da se zabavlja.

Ako si uzeo ključ g2a sajtu samo obrati pažnju ti nije slučajno aktiviran g2a shield, znaju na tom sajtu pilićarski da prikriju tu opciju i zatim da ti naplaćuju mesečnu "zaštitu" kod kupovine ključeva na njihovom sajtu.

Sad klinac kuka kakomu nisu otkljucani svi borci,posto kad krene online svi igraju sa tim dodtanim borcima tipa alien,predator...

E pa pogresio si posto nisi kupio premium verziju, ne znam jel u ovoj mogu da se odkljucaju ali u onoj si garantovano imao sve likove koji su izbaceni za ovu igru.

Sad i ja vidim,pozurio sam sa kupovinom,cimao sam se oko posla i nisam obratio paznju rekoh ajde ka kupim to i zavrsim sa njim..Ali eto sadme i dalje smara...Ova kupljena verzija je Mortal Kombat XL samo bez tih dodatnih boraca...
Vidim sad da ima da se kupi neki kombat pack2 za nekih 3e ali negde sam video da to neradi za ovu xl verziju???

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno