Šta je novo?

Mortal Kombat X (2015)

Pozdrav svima,

Unapred se izvinjavam ako je tema offtopic. Ako je neko za povremeno pikanje uz pivo/sok i mortal uzivo, a da je iz Beograda, neka se javi ;)

Pozdrav

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]2ikSuRbtfBg[/YOUTUBE]

Nisam zadovoljan predatorom.

Hoću cyrax-a ili sektor-a. ):

Vratiće valjda kroz DLC-ove barem deo starih likova.

Vratiće ih sve vremenom, na ovaj ili onaj način (zakrpe da bi zadržali broj igrača ili prodaju "ekskluzivnih" pakovanja).

Bas je zavrsih malopre, ima odlican i relativno dug story mod, prica je bolja nego sto sam ocekivao, a obzirom da je tabacina, nisam imao visoka ocekivanja na tom polju.
Lepa grafika, impresivne animacije, sa zadnjom zakrpom radi besprekorno, ukratko po meni jako dobar nastavak.

Bolja od crysisa realno stori vajz

Story mode je težak krš realno plus je i prekratak.

Gledao EVO Top 8 i sta znam, nije da sam nesto preterano odusevljen.
Ako nekoga zanima:
[YOUTUBE]G-WXlZeF2v4[/YOUTUBE]

Pitanje za društvo koje poseduje igru, kako radi sada, da li ste zadovoljni?
Igra je sada skoro pa džabe, 8e, i onaj kombat dlc je 5-6e, vredi li uzeti da se tabam po kući sa društvom kad mi dodje, on line me ne zanima?

Vredi, imam je i ja. Baš smo se juče zezali sa drugom, učili komboe i cepali se međusobno. Malo manjka dobrih likova, fale neki legendarni, ali će se možda vratiti DLC-ovima. Svakako vredi tih 8+6 evrica :)

Ja očekivao Baraku, kad ono...
Znači biće i pack 3 (Fujin, rain I ko već, možda pominjani spawn).

hoce li i ovo da se placa 25 funti i tako svaki put?!

Gomila ljudi je prorderovala igru.

Port je bio očajan.

Koncept heroja u DLCovima je bio klasična mamipara.

Komjuniti se posledično rapidno smanjivao.

Na kraju, prekinuta podrška za PC.

Nadam se da će svi, poučeni ovim primerom, pohrliti da razbiju preorder rekorde za Mortal Kombat XI.

Sto je najgore, verovatno hoce.

Pre nego sto ljudi ospu drvlje i kamenje po developeru, moram reci da mi se cini da je ovde izdavac problem.

Jel isto izdavač kriv što nismo dobili stare borce odmah na početku nego sad stižu u vidu DLC-a a opet nema ni toga za PC.Znači najgori MK koji sam igrao i najveće razočarenje,nebitno konzola ili PC.

WB je kriv 100%. Ali, zar je to bitno?

Nazad
Vrh Dno