Šta je novo?

Mortal Kombat X (2015)

Pa XL verzija bi trebala da ima sav dlc u sebi.

Mortal Kombat X je preimenovan u XL na izlasku Kombat Pack-a 2, bez obzira da li imaš imaš bilo koji od njih, jedino što će ti faliti borci i skinovi. Bezobrazan potez od njih ali eto...

Hmm, jedino ako su u 2017 nesto jos dodavali, ako ne trebalo bi da ima sve.

An upgraded version of Mortal Kombat X, titled Mortal Kombat XL, was released on March 1, 2016 for PlayStation 4 and Xbox One. This upgrade to the game includes all downloadable content characters from the two released Kombat Packs, almost all bonus alternate costumes available at the time of release, improved gameplay, and improved netcode. This edition was also released for PC on October 4, 2016.

Ja imam XL i nemam nikog od DLC boraca. Jason, Leatherface, Alien, Predator, Goro...

Sorry za off,interesuje me postoji neka verzija Mortal Combata za PC a da bi lepo radila sa masinom koja ima intel core 2 duo i nvidia 1gb ddr2 memoriju?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Imaš, dodaci se zovu Kombat Pack 1 i 2 i sa njima se kompletira sav sadržaj (tj. igra se dovodi na nivo Mortal Kombat XL koji je izašao za konzole). Sa ili bez tih dodataka na PC-u, igra se u Steam spisku zove Mortal Kombat X, a unutar igre Mortal Kombat XL.

Kada se igra startuje piše XL, ali u igri mogu samo da kupim likove preko steama kao dlc. Ni u library nema prikazan kombat pack ni 1 ni 2 kao instalirani. Mislim da su dodati samo neki kostimi za Scorpiona.

Sorry za off,interesuje me postoji neka verzija Mortal Combata za PC a da bi lepo radila sa masinom koja ima intel core 2 duo i nvidia 1gb ddr2 memoriju?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ne, samo neki stariji MK preko emulatora.

Možda bi radio Mortal Kombat Komplete, s tim što bi bilo dobro da napiše tačno šta ima jer su "Core 2 Duo" i "nvidia 1gb ddr2" jako široki pojmovi...

off: voodoo_ vrati se na Jumetal

nego, imam problem sa fullscreen-om
kad upalim računar i pokrenem igru, sve radi normalno

kad izađem, pa ponovo pokrenem igru, dobijam samo windowed mode, iako je u settings postavljeno fullscreen
alt+tab i alt+enter ne pomažu, tako dobijem potpuno crnu sliku. zvuk se čuje, ali nema slike.

je l' imao neko ovaj problem i kako ga rešio?

zna li neko koji joypad/kontroler je najbolje uzeti za PC za ovu tabacinu, i gde najjeftinije ima da se kupi full pack, da bude XL izdanje?

На Kinguin имаш за четири и по а на cdkeys за пет и по евра. Препоручујем PlayStation контролер са одговарајућим софтвером (може и тројка и четворка), такође можеш и да нађеш на нету фајл који ти поставља све ознаке за тастере на Playstation варијанту ради лакшег сналажења.

На Kinguin имаш за четири и по а на cdkeys за пет и по евра. Препоручујем PlayStation контролер са одговарајућим софтвером (може и тројка и четворка), такође можеш и да нађеш на нету фајл који ти поставља све ознаке за тастере на Playstation варијанту ради лакшег сналажења.

hvala! :) kupuio na cdkeys jer tamo vec imam nalog zbog dopune novcanika za ps4 :) sad jos samo da uzmem joypad, jer na tastaturi bas i ne ide :( ali vec se igra :)

Mortal Kombat X Screenshot 2018.12.09 - 13.01.27.18.jpgMortal Kombat X Screenshot 2018.12.09 - 13.02.18.48.jpgMortal Kombat X Screenshot 2018.12.09 - 13.02.23.83.jpg

Vrh Dno