Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

problem je u TV-u naravno! a imam ga vec 2 godine.... i nemam para za novi da kupujem spec zbog PS3....
vampirbg> pozz kolega, kacio sam neke DVD Playere, Blueray, spajao sam komp perko VGA kabla.... jedino sony nije hteo da radi preko HDMI-ja.... nista drugo , jedino tv da se kupi novi , ili da Mortal Kombat izadje za PC :D to bi mi najvise odgovaralo !

Ili da koristis komponentni, ukoliko TV podrzava... Koliko se secam uz PS3 dobijas i adapter, ali ce tako da ti bude mnogo ruzna slika :( (probao sam jednom i vratio kablic nazad u kutiju)

BTW sto 'kolega'?

Svaka im cast za besplatne kostime i sto dodaju likove, ali online je i dalje katastrofalan.
Nekada mi treba i po 5 minuta dok ne nadjem protivnika i onda naravno lagfest.
Tuga.

Izgleda da je tebi los net... Cekanje na protivnika jeste uzasno dugo (ako ne udjes u neku sobu ili hoces Ranked), ali ja sam svega 2-3 puta imao neki lag... Ja cekanje resavam tako sto odaberem neku sobu i onda redom saljem challenge... Neko uvek prihvati... :D Doduse meni nije vazno da li covek ima skor 0-100 ili 100-0 :)

Pa tesko da je do neta buduci da SSF4, pa cak i T6 rade dobro.

Pa te dve imaju dobar netkod koji ce raditi lepo na skoro svim konekcijama, dok se MK izgleda buni za sve... BTW ne vidim poentu onih oznaka za konekciju kad i oni koji imaju lag i oni sa kojima je kao split screen imaju isto ispisano? :D

Nema veze, sredice oni to... BTW cini mi se da je posle ovog poslednjeg DLC malo povecana tezina... Poceli su protivnici na Ladder vec na 2. nivou na Medium da vezuju komboe... Raiden me zonglirao jedno 10 sekundi :)

SSF4 ima solidan, dok T6 ima u najboljem slucaju prosecan ;).

@core.graphics
Pokusaj ovo za PS3 i HDMi. Vezi ga preko zutog/belog/crvenog kabla(chinch/kompozitni kabl), ujedno ga vezi i preko HDMi. Ukljuci TV na AV kanal i ukljuci PS3. U setovanjima, HDMi RGB Full Range stavi sa limited na full. Na Video Output postavi HDMi ali na manual i cekiraj 480p 720p i 1080i. Selektuj da zelis HDMi i brzo prebaci na daljinskom od TV-a na HDMi. Videces counter na kojem trebas da potvrdis na x(ps3 gamepad) da zelis HDMi. Otkacis kompozitni kabl. Ako ne uspe, moguci problem je, da ti TV ne podrzava HDCP.

Poslednja izmena:
[video]http://www.gametrailers.com/video/sdcc-11-mortal-kombat/717828[/video]

Freddy Krueger DLC Trailer HD

Ko ce sad da ceka do 09/08... :( Ovo ce mi biti novi omiljeni lik... Doduse, interesantno da su bas njega odabrali posto danasnja omladina nema blage veze ko je to za razliku od nas matoraca :) Bas me zanima koja je pozadinska prica za njega...

jel neko uspeo da nabudži nove likove na 3.55 cfw?

Da ali kada stavis sve dlc desava se da obrise sav save sto je smor ako radis tower misije

Da ali kada stavis sve dlc desava se da obrise sav save sto je smor ako radis tower misije

Pa ***, kolega to verovatno da nije ni znao jer je on dosao do mene prebacio sa mog harda MK-a otisao kuci ubacio ga prvi put u konzolu i odmah zatim ubacio sve dlc dodatke. Ali dobro je da si reko da znam bar za sledeci put ako se pojavi jos koji da znam bar o cemu je rec ako nestane savegame.

Nazad
Vrh Dno