Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

Ma bio sam vec umoran, vidis da sam samo radio random teleporte na kraju :D.
Na kraju sam bio drugi.
Taj combo ce uskoro biti uklonjen, tako da je pitanje da li cu nastaviti da igram sa Smoke-om.

Interesantno da na turniru ne videh da je neko koristio Scorpiona, a na online je bar svaki drugi :) I ovde bio samo jedan Subzero i to covek koristi samo one lakse komboe... Btw kako ide taj kombo sa Smoke... Videh da zongliras coveka pola sata ali nisam stigao da pohvatam sve :)

Jel ima pun mesec kako je izasla igra, vec ste na tom turnir nivou? :)

Poslednja izmena:
Btw kako ide taj kombo sa Smoke... Videh da zongliras coveka pola sata ali nisam stigao da pohvatam sve :)

3,d1,2(tj fk, dole+fp, bp); j.k(skok sa bilo kojom nogom), air throw; smoke bomb; 3,d1,2; j.k, air throw
Jedino je bitno da prvi j.k odradis sto kasnije, a da smoke bomb odradis cim je moguce.
Ostatak komboa je boza :).

Jel ima pun mesec kako je izasla igra, vec ste na tom turnir nivou? :)

Pa ovo je MK, dovoljno ti je 2-3 dana i dobar tutorial i vec si profi :D.

Ima jos jedan uslov, da budes shin-bojan :D

Tj. ako prevedes na srpski - da nemas zivot :D.

Nemoj sad da se izvlacis :D I zasto sam ja mislio da je Shin u Holandiji? :)

Isao sam par puta, ali samo na par nedelja ;).

Nego, igra li neko od vas ovo na PSN-u?

Ja bih tamanio samo tako, da nisu stisli *****ski kolokvijumi, ali od ponedeljka možemo opet sparingovati :)

Isao sam par puta, ali samo na par nedelja ;).

Nego, igra li neko od vas ovo na PSN-u?

Igram ja... Doduse, tek sam poceo online... Ako me vidis online izazovi me... Ne odbijam izazov pa makar ne stigao nijedan udarac da uputim :)

Pitam se da li posle drugog airthrow mozes da opet povezes sve :) Doduse treba sve potrefiti vise puta :)

Ja cu igrati ovo sigurno, nisam imao vremena ni za MK, ni za LA Noire, krecem za dan-dva...

Inace, iznenadjuje me sto ti turniri uopste postoje kod nas, znaci ipak se neko odazove, postoje i dalje te stvari, bar u nekoj meri. Vidim da pravite i tekken i SF turnire...

Ja nisam u toj prici, ali drago mi je da vidim...

Poslednja izmena:
Ja jos 2 nedelje MK pa onda pauza (stize Duke Nukem, a i Infamous 2) :D

Posle 100ak meceva online mogu da kazem da lag nije tako strashan... Sto se tice laga najgori je totalno neupotrebljiv interfejs... SVI poritvnici imaju najbolji kvalitet veze sto je nemoguce, tako da ides naslepo :)

Glavna zamerka je za KotH i respect poene... Vec treci ili cetvrti put mi nestaju... Taman dodjem do nekih 400 i onda se vrati... Izgleda da se to desava ako pukne host... Ako to ne poprave ima bas da se namucim da dodjem do 2500... BTW na themortalkombat.com ti lepo sabira sve poene... Doduse tamo ima drugih bagova (recimo Tower, Story mode, Test your <XXX> su mi svi na 0 iako sam ih pozavrsavao (doduse Tower mi fali par misija); verovatno racuna promene od kad si se ulogovao)

Izasao DLC sa Klassic skinovima... (kod amera je to bilo dosta ranije, ali je tek sad izaslo za EU) Videcemo kad ce i Skarlet za EU :)

Meni smeta jedna stvar a to je da su svi likovi prenabildovani. Johnny Cage sa onolikim ramenima npr. ili Goro koji ima veci biceps od Grega Valentina.

pa neki SHARP 40'' LCD nece da prepozna PS3 preko HDMI-a, crn ekran nema slike , nema sta nisam probao.... a , preko monitora DVI to HDMI takodje nece... nisam probao sa update-om firmware-a mogao bi onda originale da igram. inace sony sam kupio polovan pa sam vratio liku , nisam imao drugi izbor!

Mogao si da korisis Google :) Ili da procitas uputstvo... Njegov PS3 je verovatno radio na starom CRT i nije koristio HDMI... Sledeci put prilikom ukljucivanja samo zadrzi jos par sekundi ono dugme za ukljucivanje... Tako ces resetovati podesavanja i ukljucice ti sve izlaze :)

Stvarno bre, da li si zbog toga vratio :)

kao prvo! momak ima Samsung monitor i TV sa HDMI , radi bez greske!!! i ja imam HDMI na SHARP-u i ne radi! ne znam zasto.... drazao sam dugme na 100 nacina da pisti , levo desno vamo tamo....DZABA!!!
Boris Lozac > a sta sam trebao da radim ?!? na cemu da ga koristim.... a, inace sam se oko PS3 cimao samo zbog Mortal Kombata

Sve zavisi od rezolucije... Takodje, da li si probao preko komponentnog kabla? Ako je radilo kod njega i na monitoru i na TV-u i ako si resetovao sistem onda je verovatno problem u tvom TV-u... Da li si kacio nesto drugo preko HDMI na njega?

Boris Lozac > a sta sam trebao da radim ?!? na cemu da ga koristim.... a, inace sam se oko PS3 cimao samo zbog Mortal Kombata

Znaci na njegovom TV-u i monitoru je radio taj PS3, a na tvom nece, jesam dobro razumeo? Onda si TV trebao da vratis a ne PS3 :D ;)

problem je u TV-u naravno! a imam ga vec 2 godine.... i nemam para za novi da kupujem spec zbog PS3....
vampirbg> pozz kolega, kacio sam neke DVD Playere, Blueray, spajao sam komp perko VGA kabla.... jedino sony nije hteo da radi preko HDMI-ja.... nista drugo , jedino tv da se kupi novi , ili da Mortal Kombat izadje za PC :D to bi mi najvise odgovaralo !

Pa ono imaš i onu drugu konzolu koju ja ne volim ali pošto tebi treba samo MK, to je jedno rešenje.

Za PC ne verujem da će izaći.

Vrh Dno